OGNJENU DABETIĆU ĆE SE SUDITI ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV! Ovo su detalji optužnice - brutalnost zločina uznemirila naciju!

Autor:

Hronika

27.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog ročišta koje će biti zatvoreno za javnost, sud će zakazati suđenje kojem će javnost moći da prisustvuje, a okrivljeni da iznese svoju odbranu.

OGNJENU DABETIĆU ĆE SE SUDITI ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV! Ovo su detalji optužnice - brutalnost zločina uznemirila naciju!

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Ubistvo Noe Milivojev

U Višem sudu u Beogradu za 18. april je zakazano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Nakon ovog ročišta koje će biti zatvoreno za javnost, sud će zakazati suđenje kojem će javnost moći da prisustvuje, a okrivljeni da iznese svoju odbranu.

Podsećanja radi, on se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou Milivojev.

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija.

Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv. Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da “baci pogled u stan” jer, “ima veću količinu droge”, ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je N.M. unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo “zbog sebe”, gde je inače pronađeno raskomadano telo N.M.

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, N.M. udavio kablom i isekao njegovo telo nožem, a potom zalio kiselinom, piše Blic.

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

Optužnica

Iz optužnice proizilazi da je Dabetić nakon ubistva po dogovoru preko aplikacije za upoznavanje, došao u stan jednog muškarca, koji je posvedočio da je Dabetić tada bio drogiran i da mu je pričao kako su mu ruke suve od kiseline.

Svedok je ispričao da mu je okrivljeni tada rekao da ga traži policija, i da je "u paklu" 20 dana, jer svi pričaju o nestaloj devojci, iako to nije devojka.

Pričao je, kako je rekao svedok, da je bio sa devojkom koja ga je prevarila i izigrala, ali nije priznao da je konkretno nekog ubio. Dabetić se nalazi u pritvoru od hapšenja.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N.M. (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja N.M. prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

Hemikalijama je uništio telo

Dabetić se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa N.M, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenog, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

Okrivljenom je na teret stavljeno teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Prema pisanju medija, transrodna osoba Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna prošle godine kada je krenula kod Dabetića u čijem stanu je 6. jula 2023. godine pronađeno njegovo telo.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading