"IMALI SMO NAŠ SVET, KOJI JE MNOGIMA NESHVATLJIV" Supruga likvidiranog Milana Šuše ne može da se pomiri sa ubistvom Zemunca!

Autor:

Hronika

24.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Milana Šuše - Nataša se ponovo oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

"IMALI SMO NAŠ SVET, KOJI JE MNOGIMA NESHVATLJIV" Supruga likvidiranog Milana Šuše ne može da se pomiri sa ubistvom Zemunca!

Foto: Facebook

Jezivo ubistvo Milana Šuše, dogodilo se 17. februara oko 10 časova ujutru u Zemunu, kada ga je napadač sa više metaka likvidirao.

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je prišao, nakon čega su se našli oči u oči, a potom i ispalio više hitaca. Policija je na licu mesta pronašla 9 čaura. 

Supruga Milana Šuše - Nataša se ponovo oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Ona je objavila sliku sa njim uz emotivnu poruku ističući koliko joj nedostaje muž. 

- Imali smo naš svet. Mnogima neshvatljiv, a nama poseban, jedinstven i lep. NSMS zauvek - pisalo je u opisu objave.

Foto: Instagram/printscreen

Najnovija objava Šušine žene

Inače, NSMS označava njihova i imena njihovo dvoje dece.

Da podsetimo, kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

Za njim se još uvek traga, dok je Branko S. (34) iz Pančeva, osumnjičen za učešće u ubistvu Milana Šuše u Zemunu 17. februara ove godine, ostavio trag na društvenim mrežama putem svojih fotografija, što je doprinelo daljem razotkrivanju detalja ovog tragičnog događaja.

Uhapšen neposredno nakon zločina, Branko S. je bio aktivan na društvenim mrežama gde je redovno objavljivao svoje fotografije. Na jednoj od njih, sedi u kafiću u društvu Vladimira Jovanovića, poznatog kao Maradona, MMA borca koji je preživeo pucnjavu u Pančevu 30. aprila 2018. godine, ali je tom prilikom teško ranjen sa sedam metaka. Maradoni je nakon pucnjave amputirana noga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading