"REKLI SU MI DA NEMA ORGANA KOJI NIJE POVREĐEN" Jezivo svedočenje majke u čiju je ćerku Uroš Blažić ispalio RAFAL! DEVOJKA PITALA LEKARA: Doktore, je l' ja neću da umrem?

Autor:

Hronika

24.03.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka govorila o kobnom danu.

"REKLI SU MI DA NEMA ORGANA KOJI NIJE POVREĐEN" Jezivo svedočenje majke u čiju je ćerku Uroš Blažić ispalio RAFAL! DEVOJKA PITALA LEKARA: Doktore, je l' ja neću da umrem?

Foto: ST/Nemanja Pančić, MUP, Shutterstock

Majka jedne od povređenih devojaka u masakru koji je počinio Uroš Blažić u selima Malo Orašje i Dubona, gde je ubio devet osoba i teško ranio njih 12, izjavila je u tužilaštvu da su joj doktori rekli "da nema organa koji nije povređen u telu njene ćerke".

Kobno veče 4. maja

Na početku svog svedočenja, majka povređene devojke je detaljno opisala kako je izgledalo kobno veče 4. maja. Njena ćerka je izašla sa društvom oko 20 sati, a majka je kasnije čula pucnjavu koja je bila kobna za mnoge.

Foto: Nikola Mutić

 

 


Prizor strave i neizvesnosti

Majka je svedočila o trenucima kada je saznala da je njena ćerka povređena i kako je prizor na mestu događaja bio strašan. Opisala je dolazak Hitne pomoći i očaj roditelja druge povređene dece, dok je ona tražila svoje dete.

Užasna noć u Duboni

Prema Majčinom svedočenju, njenom ćerkom i njenim drugovima se niotkuda obratio napadač sa oružjem, pre pretećih reči "Ruke u vis, imam oružje, pobiću vas sve!". Devojka je bila pogođena i pala u nesvest, a majka je otkrila kako se borila za život dok su je prenosili u Urgentni centar u Beogradu.

Pitanje zašto

Nakon što se stanje njene ćerke stabilizovalo, majka je podelila potresne reči koje je čula od svoje ćerke. Ona je ispričala kako je devojka bila svesna sve do trenutka kada su je odveli u operacionu salu, pitajući doktora: "Doktore, jel' ja neću da umrem?".

Ovim svedočenjem majka je stavila akcenat na ljudsku patnju i traumu koju je preživela njena porodica i mnoge druge. Ovo svedočenje je samo jedno od mnogobrojnih koje otkrivaju duboku ljudsku patnju koja je pratila stravični događaj u Malom Orašju i Duboni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading