HOROR U CENTRU UŽICA: Pogledajte trenutak kada je vatromet zapalio zavesu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatromet izazvao požar u centru Užica

HOROR U CENTRU UŽICA: Pogledajte trenutak kada je vatromet zapalio zavesu! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/zutaminutaue


Večeras u centru Užica zabeležen je neobičan incident kada je nepoznati počinilac ispalio vatromet koji je rezultirao požarom u jednom od stanova solitera. Snimak ovog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, a cela situacija je zabeležena i objavljena na Instagramu.

Nepoznati počinilac izazvao haos

Na snimku koji je brzo postao viralan, može se videti kako nepoznata osoba aktivira pirotehničko sredstvo, nakon čega dolazi do izbijanja požara u jednom od stanova. Prema onome što se može videti na snimku, izgleda da je vatromet zapalio zavesu, što je dovelo do širenja vatre.

 

 

 


Ovaj događaj je izazvao brojne reakcije građana, koji su izrazili zabrinutost zbog ovakvog nemilog događaja u njihovom gradu. Mnogi su osudili neodgovorno ponašanje počinioca i izrazili nadu da će nadležne institucije brzo identifikovati i kazniti vinovnika ovog incidenta.



Zvanične informacije o ovom događaju za sada nisu dostupne, ali se očekuje da će nadležne institucije sprovesti istragu kako bi identifikovale počinioca i utvrdile sve okolnosti ovog incidenta. Građani Užica i dalje prate razvoj situacije i nadaju se da će počinilac biti priveden pravdi.

Nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao podsetnik na važnost odgovornog ponašanja i da će se slični incidenti ubuduće izbeći.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading