DRAMA U OSTRUŽNICI: Tinejdžeri prevezeni u Tiršovu sa teškim povredama!

Autor:

Hronika

22.03.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Ostružnici

DRAMA U OSTRUŽNICI: Tinejdžeri prevezeni u Tiršovu sa teškim povredama!

Foto: shutterstock


U ulici Miodraga Petrovića u Ostružnici, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dvojica tinejdžera, starosti 16 i 17 godina. Nesreća se desila kada su njih dvojica, vozeći motor, bili oboreni, rezultirajući teškim telesnim povredama, piše Telegraf.

Hitna reakcija i prevoz u Tiršovu

Nakon saobraćajne nesreće, hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla povređene tinejdžere u Tiršovu, gde im je pružena medicinska pomoć. Teške telesne povrede zahtevaju brzu i efikasnu reakciju medicinskog osoblja, a prevoz u bolnicu je bio od ključnog značaja za dalje lečenje.



Apel za poštovanje saobraćajnih propisa

Ovaj slučaj dodatno naglašava važnost poštovanja saobraćajnih propisa, naročito među mladim vozačima. Edukacija o bezbednoj vožnji i nošenju zaštitne opreme, poput kaciga, može igrati ključnu ulogu u prevenciji sličnih nesreća u budućnosti. Osim toga, podrška i razumevanje zajednice takođe su od suštinskog značaja za oporavak povređenih tinejdžera.


U ovakvim trenucima, važno je da zajednica pruži podršku povređenim tinejdžerima i njihovim porodicama. Nadamo se brzom oporavku i da će ova nesreća poslužiti kao podsetnik o važnosti bezbednosti u saobraćaju, posebno među mladima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading