SILOVATELJI I UBICE DEDE U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI POZNAVALI SE I DRUŽILI I PRE ROBIJE! Sva trojica iz Lazarevca! SUGRAĐANI IH NE PAMTE PO DOBRU!

Autor:

Hronika

21.03.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznajem svu trojicu, ali sam se družio najviše sa Srećkom. Kad sam čuo šta su uradili zaprepastio sam se, ali verujem 100 odsto da su to uradili. Srećko je klinac koji nije odrastao kako treba, bio je bez oca i majke, ali ovo nema opravdanja, da tako muče čoveka, rekao je jedan Lazarevčanin.

SILOVATELJI I UBICE DEDE U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI POZNAVALI SE I DRUŽILI I PRE ROBIJE! Sva trojica iz Lazarevca! SUGRAĐANI IH NE PAMTE PO DOBRU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock, facebook

Stanovnici Lazarevca su zgroženi jezivim ubistvom Stanimira B. (74) u zatvoru Padinska Skela. Trojica osuđenika iz Lazarevca su osumnjičena za ovaj zločin. Oni su danima mučili cimera iz ćelije, koji po godinama deda mogao da im bude, tako što su ga tukli, terali da pije njihovu mokraću iz šolje, a potom i silovali drškom od metle. Čovek je od posledica zlostavljanja preminuo.

Komšije S.B. su otkrile da njegovi sinovi nisu ni znali da im je  otac bio u zatvoru, kao i da su tek na njegovoj sahrani čuli da je u zatvoru ubijen i to na monstruozan način. 

Sva trojica osumnjičenih, mladići u ranim dvadesetim su iz Lazarevca, i po priči tamošnjih ljudi, znali su se i družili i pre odlaska na robiju.


- Poznajem svu trojicu, ali sam se družio najviše sa Srećkom. Kad sam čuo šta su uradili zaprepastio sam se, ali verujem 100 odsto da su to uradili. Srećko je klinac koji nije odrastao kako treba, bio je bez oca i majke, ali ovo nema opravdanja, da tako muče čoveka, to je stvarno za robiju. Uglavnom su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina. Oženjeni su, imaju decu. Znali su da ukradu, da divljaju u saobraćaju, ali ovo...Ovo je van svake pameti, prenerazili smo se - kaže stanovnik Monda iz Lazarevca.

Drugi stanovnik Lazarevca je naveo da je Srećko S. nije imao majku i oca. Kaže da je bio dobar dečko, ali da se u poslednje vreme promenio.

- Stvarno je jedno vreme bio dobar, sve dok se nije uhvatio lošeg društva. U poslednje vreme je postajao sve gori i gori. Združio se s tim Daliborom i Sašom, a za njih kažu da su jako problematični i ko zna čime se sve bave - kazao je Srećkov prijatelj iz detinjstva.

S.B. je u zatvoru završio jer nije platio kaznu od 30.000 dinara za bacanje petardi krajem 2020. Naime, njegov unuk je bacio spornu petardu, neko je to prijavio iz komšiluka, došla je policija i kod nesrećnog čoveka našla još petardi. 

Osumnjičeni su navodno služili kazne zatvora za saobraćajne prekršaje, a jedan od njih zato što nije imao ličnu kartu prilikom policijskog legitimisanja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading