SRBIN PLANIRAO LIKVIDACIJE? Crnogorska policija traga za mladićem, sumnja se da je deo organizovane KRIMINALNE GRUPE

Autor:

Hronika

21.03.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.V. (32) iz Republike Srbije osumnjičen za krivična dela.

SRBIN PLANIRAO LIKVIDACIJE? Crnogorska policija traga za mladićem, sumnja se da je deo organizovane KRIMINALNE GRUPE

Foto: youtube.com/Portal Standard

Crnogorska policija intenzivno traga za mladićem iz Srbije zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe koja je planirala i izvršila više teških krivičnih dela protiv života i tela. U jutarnjoj akciji, dve osobe su uhapšene, dok se za još tri traga zbog sumnje da su se pridružili ovoj kriminalnoj grupi tokom protekle godine.

Osumnjičeni V.B. (40) iz Podgorice, Ž.R. (32) i M.M. (34) sa Cetinja, R.V. (38) iz Budve, i S.V. (32) iz Republike Srbije, navodno su formirali kriminalnu organizaciju tokom 2020. godine. Oni se sumnjiče da su planirali i izvršili više teških krivičnih dela protiv života i tela.

- Osumnjičeni V.B. lišen je slobode tokom akcije na teritoriji Podgorice, dok je R.V. lišen slobode na teritoriji Budve, dok će u odnosu na preostala lica biti preduzete potražne mere i radnje u cilju lociranja i lišenja slobode. Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti sprovedena na dalju nadležnost specijalnom državnom tužiocu u Podgorici - navodi se u saopštenju, prenosi Antena M.

Foto: printscreen

Policija

Kažu da je osumnjičeni S.V. je krajem 2020. godine lišen slobode u Podgorici i procesuiran, kada je kod istog pronađen pištolj, u odnosu na koga su preduzete policijsko-tužilačke mere i radnje i osujećenje njegove namere u izvršenju teškog krivičnog dela, u odnosu na jednog člana suprotstavljene organizovane kriminalne grupe.

Ova akcija crnogorske policije predstavlja važan korak u suzbijanju organizovanog kriminala na teritoriji Crne Gore, ali istovremeno ukazuje na kompleksnost ove pojave i potrebu za međunarodnom saradnjom u borbi protiv nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading