RASPISANA POTRAGA ZA NIKOLOM BUHOM! Sumnja se da je pretukao i posekao muškarca na vratu i preponama

Autor:

Hronika

21.03.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni je došao u policiju u Surčinu

RASPISANA POTRAGA ZA NIKOLOM BUHOM! Sumnja se da je pretukao i posekao muškarca na vratu i preponama

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina zbog sumnje da je početkom marta napao i povredio muškarca B.D. (35). Povređeni je sam došao u policiju u Surčinu i rekao da ga je napao muškarac koga nikada pre nije video. Nakon obračuna, napadač je pobegao automobilom, što je dovelo do raspisivanja potrage koja i dalje traje, prenosi Telegraf.

Nikola Buha je sin Novaka Buhe, starijeg brata prvog svedoka-saradnika u Srbiji Ljubiše Buhe Čumeta. Interesantno je da je Nikola Buha bio u centru pažnje javnosti i ranije, kada je priveden 2017. godine zbog ilegalnog posedovanja pištolja. Tada je priznao krivicu i dobio godinu dana kućnog zatvora. Takođe, njegova povezanost sa kriminalom se nastavila, jer je uhapšen početkom 2020. godine pod sumnjom da je zajedno sa rođakom otimao novac od Surčinca A. S. (46) i potom pretio žrtvi da ništa ne prijavljuje policiji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nož - Ilustracija

Nikola Buha, sin iz poznate porodice, ponovo je u fokusu javnosti zbog brutalnog napada i bekstva. Sa prethodnim incidentima nasilja i krivičnim delima u njegovoj prošlosti, njegova umešanost u aktuelni slučaj izaziva zabrinutost i postavlja pitanje o njegovoj ulozi u ovom brutalnom napadu. Veza sa poznatom porodicom dodatno baca senku na njegovu umešanost u aktuelni slučaj.

Policija i dalje traga za njim, a javnost sa nestrpljenjem očekuje razrešenje ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

21.03.2024 23:22

Pa da za nosenje oruzja kucni pritvor a za bacenu petardu zatvor i smrt