UHAPŠEN MUŠKARAC (40): Vozio "BMW" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci!

Autor:

Hronika

19.03.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "bmw-a" u Svilajncu vozio pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

UHAPŠEN MUŠKARAC (40): Vozio "BMW" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu isključili su iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg vozača „bmw“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Vozač zadržan i podneta prekršajna prijava

 

Vozač je zadržan i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Bezbednost u saobraćaju je tema od suštinskog značaja, koja zahteva neprekidnu pažnju i angažovanje svih učesnika u saobraćaju. Poštovanje saobraćajnih propisa je ključni faktor koji doprinosi bezbednosti na putevima. U savremenom društvu, težnja ka poštovanju propisa predstavlja osnovni element ponašanja u saobraćaju i ključnu kariku u očuvanju života i zdravlja svih učesnika. 
 
Značaj poštovanja saobraćajnih propisa 
 
Poštovanje saobraćajnih propisa predstavlja osnovni preduslov za bezbedno učešće u saobraćaju. Ovi propisi nisu nametnuti bez razloga, već predstavljaju rezultat iskustva i analize saobraćajnih situacija. Njihovo poštovanje direktno utiče na smanjenje rizika od saobraćajnih nezgoda i povreda. Uz to, pridržavanje propisa doprinosi efikasnosti saobraćajnog sistema, smanjuje vreme putovanja i doprinosi boljoj protočnosti saobraćaja. 
 
Prilagođavanje brzini kao ključni faktor bezbednosti 
 
Jedan od osnovnih saobraćajnih propisa odnosi se na prilagođavanje brzine kretanja vozila uslovima na putu. Ovaj propis ima za cilj da obezbedi bezbednost svih učesnika u saobraćaju, smanji rizik od sudara i omogući pravovremeno reagovanje u slučaju nepredviđenih situacija. Važno je istaći da prekoračenje dozvoljene brzine ne samo da dovodi do ugrožavanja bezbednosti, već može imati teške posledice po živote ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading