DRAMA U LAZAREVCU! RINGIŠPIL PUN DECE KRENUO DA PADA: Tragedija izbegnuta za dlaku! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nije poznato da li ima povređene dece.

DRAMA U LAZAREVCU! RINGIŠPIL PUN DECE KRENUO DA PADA: Tragedija izbegnuta za dlaku! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Jeziva scena, koja je mogla kobno da se završi, dogodila se u večernjim časovima u Lazarevcu, kada je ringišpil pun dece, krenuo da se lomi i da pada.

Uznemirujući snimak objavljen je na društvenoj mreži Instagram, na stranici "192_rs", a kako se vidi, konstrukcija je u jednom trenutku popustila, nakon čega je došlo do prave drame.

- Za sekundu izbegnuta tragedija u luna parku u Lazarevcu kada je ringišpil pun dece krenuo da se sruši i polomi. Apelujemo na nadležne da hitno ispitaju ispravnost ringišpila i da kazne odgovorne - glasi u opisu objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Takođe, na snimku se čuju vrisci dece.

Da podsetimo, prošle godine dogodio se sličan slučaj u Grockoj, kada je troje mladih zadobilo povrede. Naime, J. S. (19) je tada zadobila povredu glave, A. LJ. (16), je povredila skočni zgloba, a mladić N. B. (20), povredio je glavu.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je do nesreće došlo kada se otkinula metalna šipka sa ringispila u toku vožnje - rečeno je tada u policiji. 

Do nesreće je došlo kada se jedna devojka prilikom vožnje uhvatila za konstrukciju pored ringišpila koja se potom obrušila na nju i pala. Tom prilikom povređeni su jedan mladić i devojka.

- Ta devojka koja se uplela imala je veće povrede i rasekotine, ali ništa strašno. Ona je sada dobro. Ja je ne znam, ali drugu devojčicu znam pošto je ćerka mog druga. I ona je dobro, ima par čvoruga. Mladića ne znam, ali čujem da je i on u dobrom stanju. Mislim da su svi pušteni na kućno lečenje -rekao je muškarac koji je bio na mestu nesreće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading