MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Sevale pesnice, jednom razbijen nos: "Ubiću te, izbošću te"

Autor:

Hronika

17.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob eskalirao u tuču

MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Sevale pesnice, jednom razbijen nos: "Ubiću te, izbošću te"

Foto: shutterstock

Večeras oko 21 čas, u nehigijenskom naselju u Ulici Heroja Pinkija na Telepu u Novom Sadu, došlo je do sukoba više osoba koji je eskalirao u tuču. Kako saznajemo, sukob je počeo verbalno, da bi jedan od učesnika, nakon pretnji, fizički napao drugog i razbio mu nos pesnicom, saznaje Telegraf.


Nakon prvobitnog sukoba, uključilo se još nekoliko lica iz naselja, što je dodatno pogoršalo situaciju. Srećom, policija je brzo reagovala i stigla na lice mesta, sprečivši dalji sukob. Ipak, nije poznato da li su vinovnici sukoba privedeni.

Tenzija u nehigijenskom naselju

Ovo nije prvi put da se u nehigijenskom naselju na Telepu dešavaju incidenti. Stanovnici ovog naselja često se žale na loše uslove života, nedostatak osnovnih higijenskih uslova i problem sa nasiljem među pojedinim grupama.


Nadležni organi i lokalna samouprava trebalo bi da se pozabave ovim problemom i pronađu rešenje kako bi se poboljšali uslovi života u ovom nehigijenskom naselju i sprečili dalji incidenti i sukobi među stanovnicima.

Ovaj incident jasno pokazuje potrebu za rešavanjem problema nehigijenskih naselja i unapređenjem uslova života za sve građane, kako bi se sprečile ovakve situacije i osigurala bezbednost i mir u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading