MAJKA POSLALA SINA U IZLAZAK, PAR SATI KASNIJE JOJ IZDAHNUO NA RUKAMA: Jeziva tragedija zavila Gornji Milanovac u CRNO: Nikoli i Radovanu presudio PIJANI školski drug! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Dostanić, zamenica predsednika opštine Gornji Milanovac, najavljuje da će biti proglašen Dan žalosti povodom ove tragedije.

MAJKA POSLALA SINA U IZLAZAK, PAR SATI KASNIJE JOJ IZDAHNUO NA RUKAMA: Jeziva tragedija zavila Gornji Milanovac u CRNO: Nikoli i Radovanu presudio PIJANI školski drug! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Dvojica mladića Nikola Š. i Radovan B., obojica stara 23 godine, izgubila su život u saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas, malo pre dva sata, u Gornjem Milanovcu. Nesreća se odigrala na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog.

Republika

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva

 

Kako smo već pisali, do nesreće je došlo kada Nikola i Radovan , vozeći se jednim automobilom, nisu stali na znak "stop", a potom je u njih udario vozač koji je bio pod dejstvom alkohola. Kako se nezvanično saznaje, policija je privela  A.O. (22) koji ih je udario vozeći velikom brzinom, a koji im je inače školski drug.

SIN JOJ UMRO NA RUKAMA

Jedna od majki, koja je zaposlena u bolnici, suočava se sa nezamislivim gubitkom. Njeno dete je izgubilo život na raskrsnici, a ona, prema nezvaničnim informacijama, radila je te noći. Svestan teškog tereta koji bi palo na nju, mladić nije prebačen na odeljenje kako bi je zaštitili od uznemirujućeg prizora.

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva

 

 

- Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.

Nerazdvojni prijatelji iz Brđana

Nikola i Radovan nisu bili samo prijatelji, već nerazdvojni drugovi. Njihova zajednička veza bila je duboka i snažna, a njihova iznenadna smrt ostavila je zajednicu u šoku. Sa tugom u glasovima, rođaci, prijatelji i komšije dele svoje sećanje na dvojicu mladića iz Brđana, ističući da je ovo još jedna teška gubitak za njihovu zajednicu, nakon nedavne smrti brata i sestre pre samo dve večeri.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

 

 


Vozaču vozila marke "micubiši", dvadeset trogodišnjem mladiću, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog neprilagođene brzine kretanja.


Jadranka Dostanić, zamenica predsednika opštine Gornji Milanovac, najavljuje da će biti proglašen Dan žalosti povodom ove tragedije. Izražavajući duboko žaljenje, apeluje na sve mlade vozače da budu oprezni u saobraćaju i da shvate ozbiljnost situacije, kako bi se sprečile buduće tragedije na putevima.

Foto: RINA

 

 


Ova tragična nesreća duboko je pogodila zajednicu Gornjeg Milanovca, ostavljajući porodice, prijatelje i celu zajednicu u tuzi i neverici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mile

17.03.2024 15:57

Po pisanju medija svi su krivi,vozač što je išao velikom brzinom a imao prednost ili oni što nisu stali na znak stop.Deco nemojte jurcati,stići ćete svugde i sporije.Ne zavijajte svoje najmilije u crno.Saučešće veliko porodicama.