UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA U NOVOM SADU ŠOKIRAO MNOGE! Šta se krije iza brutalnog napada?

Autor:

Hronika

16.03.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MladićU tražILI novac, brutalno pretučen

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA U NOVOM SADU ŠOKIRAO MNOGE! Šta se krije iza brutalnog napada?

Foto: printscreen/Google Earth, ST/Nemanja Pančić


Na snimku koji je procureo jutros, mogu se videti zastrašujući prizori. Mladić sedi na podu sobe, dok ga dvojica napadača prisiljavaju da im preda novac. Izjava Policijske uprave Novi Sad potvrdila je autentičnost snimka i otkrila da je ovaj uznemirujući događaj zabeležen pre skoro godinu dana.

Brzo rešen slučaj: Sudski postupak u toku

Policija Novog Sada je brzo reagovala na ovaj incident prošle godine, a sudski postupak je već u toku. Prema informacijama iz Policijske uprave, očekuje se da će pravda biti zadovoljena na sudu. Međutim, i pored brze reakcije policije, ostaje nejasno zašto je snimak sada dospio u javnost i kakav će uticaj imati na sudski proces.

Nepoznat motiv napada i krvničkog prebijanja

Jedna od najvećih misterija ovog slučaja je motiv napada i brutalnog prebijanja mladića. Do sada nije otkriveno zašto je mladić bio meta ovog nasilja, niti koji je bio motiv napadača da se tako okrutno ponašaju. Ova nejasnoća dodatno budi znatiželju javnosti i pokreće pitanja o mogućim pozadinama ovog uznemirujućeg događaja.

Očekuje se da će javnost biti detaljnije informisana o daljim dešavanjima u vezi sa ovim slučajem, te da će pravosudni organi uspeti da rasvetle sve okolnosti i donesu pravednu presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading