POLICAJAC NAPADNUT, MORAO DA PUCA NA ČOVEKA SA NOŽEM: Drama u Milićima

Autor:

Hronika

15.03.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac u centru Milića

POLICAJAC NAPADNUT, MORAO DA PUCA NA ČOVEKA SA NOŽEM: Drama u Milićima

Foto: shutterstock


Večeras je došlo do hapšenja osobe inicijala D.M. nakon prijave da poseduje hladno oružje i ugrožava druge osobe u centru Milića, kako javlja ATV. Policijska stanica u Milićima je primila prijavu oko 19.00 časova, nakon čega su policijski službenici izašli na lice mesta i uhapsili D.M. O svemu je obavešteno i Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

*Napad nožem na policajca

Prema nezvaničnim informacijama Srne, uhapšen je muškarac koji je nožem napao policajca na službenoj dužnosti. Kako se navodi, policajac je bio primoran da iskoristi sredstva prinude radi zaštite svoje bezbednosti te je zbog ugrožavanja bezbednosti ispalio hitac upozorenja u vazduh.

Očekuje se dalje dokumentovanje ovog događaja, a nadležni organi će sprovesti dalju istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading