"JA ĆU IZAĆI IZ ZATVORA, A TI IZ GROBA NIKADA NEĆEŠ" Ovo je nasilnik koji je brutalno pretukao ćerkicu (7), ČUPAO JOJ KOSU, A SADA JE NA SLOBODI

Autor:

Hronika

15.03.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš J. nije nepoznat organima zakona, s obzirom da je već imao problema sa zakonom.

"JA ĆU IZAĆI IZ ZATVORA, A TI IZ GROBA NIKADA NEĆEŠ" Ovo je nasilnik koji je brutalno pretukao ćerkicu (7), ČUPAO JOJ KOSU, A SADA JE NA SLOBODI

Foto: Facebook

Miloš J. (35) iz sela u okolini Vlasotinca izazvao je šok i nevericu nakon što je brutalno pretukao svoju sedmogodišnju ćerkicu. Njegova bivša supruga, Miljana Stojanović, odlučila je da javno progovori o njihovom tragičnom iskustvu, ističući da je bila izložena dugogodišnjem nasilju i pretnjama od strane nasilnika, prenosi Blic.

- On je oduvek problematičan. Jednom čoveku je izvadio oko, nakon čega je osuđen na kućni pritvor. Sada je pretukao moju ćerku, mene maltretira godinama i pušten je na slobodu. Plašimo se za svoju bezbednost. Ako je ikako moguće želim da on bude u pritvoru dok se suđenje ne završi, jedan minut je dovoljan da nasilnik ubije nekoga - tvrdi neutešna majka.

Miloš J. nije nepoznat organima zakona, s obzirom da je već imao problema sa zakonom. Prethodno je bio osuđen na kućni pritvor nakon što je izvukao oko jednom čoveku.

Foto: Facebook

Miloš J.

 

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je dalo informaciju da li su tražili pritvor u odnosu na osumnjičenog oca, a njihov odgovor vam prenosimo u celosti:

- U vezi Vašeg novinarskog pitanja, obaveštavamo Vas da se Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu, zbog interesa oštećenog maloletnog lica, neće oglašavati, ni u pogledu preduzetih procesnih radnji ni u pogledu utvrđenih činjenica, do okončanja istražnog postupka. Po okončanju, možemo Vam dostaviti sve informacije koje su Vam potrebne - naveli su iz pomenutog tužilaštva.

Miljana je izrazila duboku zabrinutost i strah za svoju i bezbednost svoje ćerkice, s obzirom da je nasilnik pušten na slobodu.

- Međutim, to nije prestalo ni nakon našeg razvoda. Jednom u životu sam ga prijavila i to 2018. godine, ali sam tu prijavu ubrzo povukla zbog pretnji. Reči koje mi je tada izgovorio mi i dalje odzvanjaju u glavi: "Ja ću izaći iz zatvora, a ti iz groba nikada nećeš" - ispričala je sagovornica.

 Istakla je da je neophodno da on bude zadržan u pritvoru dok se suđenje ne okonča, kako bi se sprečile potencijalne opasnosti po njihovu bezbednost.

- Stalno mi je pretio, pričao mi je da će mi pobiti celu porodicu zajedno sa mnom, da će mi oduzeti ćerkicu... Svakodnevno sam slušala pretnje smrću i zaista sam se plašila, nisam smela da prijavim. Skupila sam hrabrost i konačno se razvela od psihopate 2018. godine - kaže Miljana.

Nasilje nad Miljanom je trajalo od 2015. do 2018. godine, čak i nakon razvoda. Ona je hrabro istakla da je prijavila nasilje 2018. godine, ali je bila primorana da povuče prijavu zbog pretnji koje je dobila od nasilnika.

- Tog dana otišla sam zajedno sa ćerkicom kako bi videla oca. Prošetali smo po gradu, sa nama je bio i njegov drug. Nije nam dozvolio da krenemo, nakon čega sam opet uz pretnje pristala da odem do tog druga. Konzumirao je alkohol, nakon čega je ćerku udario desnom šakom u predelu glave. Pokušavala sam da pobegnem, uzeo je moj telefon i polomio ga - kaže uplašena žena.

Svedočeći o strašnom događaju koji se desio 20. februara, Miljana je opisala kako je njen bivši suprug nasrnuo na njih i fizički ih napao. 

- Sustigao nas je i rekao da se odmah vratimo kući, ja sam to naravno odbila. Vukao me je i gurao po ulici, a ćerku je tada uhvatio za kosu i počeo da je čupa. Udarao je rukama, polomio joj je naočare, iščupao joj je pola kose iz korena - dodaje uznemirena majka.

Njena ćerkica je pretrpela fizičko i emocionalno zlostavljanje, ostavljajući trajne posledice na njenom mentalnom i fizičkom zdravlju.

Ćerka je plakala i vrištala, ostaće joj trauma za ceo život. Sve vreme dok je udarao našu ćerku pričao je kako će od sada biti ovako svaki dan. Ona njega sanja svako veče, kako je juri, kako ubija njenu majku. Istraumirana je, pitala me je: "Mama, da li će mi kosa opet porasti?" - priča sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

15.03.2024 23:13

Sta je sa nasim zakonima..Kako je moguce da se maloletno dete pretuce i monstruma pustaju kuci????