UHAPŠEN NASTAVNIK ISTORIJE IZ VRBASA! Polno uznemiravao devojčicu kojoj je predavao!

Autor:

Hronika

15.03.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik storije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

UHAPŠEN NASTAVNIK ISTORIJE IZ VRBASA! Polno uznemiravao devojčicu kojoj je predavao!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Nastavnik istorije P. H, iz Vrbasa, uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao učenicu osmog razreda škole u kojoj je predavao.

NAstavnik storije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici,  a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

- Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak - kaže izvor, prenose beogradski mediji.

Nastavnik je, kako je saopštilo Tužilaštvo, radio u O.Š. "Bratstvo i Jedinstvo" u ovom gradu, a protiv njega podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda, navedeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

Podsetimo,  godine profesor beogradske Filološke gimnazije B.DŽ. napravio je skandal na maturskoj ekskurziji u Italiji gde jež omogućio maturantima da dođu do alkohola i da ga konzumiraju a zatim je, prema rečima svedoka, "sa njima pio, nedolično se ponašao i spopadao učenice".

Više o ovome pročitajte ovde.

 

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading