UKRALI AUTOMOBIL, PA GA ZAPALILI I BACILI U DUNAV: Nesvakidašnja scena u Novom Sadu, sumnja se da je vozilo korišćeno za izvršenje nekog KRIVIČNOG DELA!

Autor:

Hronika

14.03.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil je otuđen ispred njihove kuće u Sremskoj Mitrovici, a vest da je pronađen zapaljen u Dunavu, oko 80 kilometara udaljenom od njihove kuće, ih je šokirala.

UKRALI AUTOMOBIL, PA GA ZAPALILI I BACILI U DUNAV: Nesvakidašnja scena u Novom Sadu, sumnja se da je vozilo korišćeno za izvršenje nekog KRIVIČNOG DELA!

Foto: Printscreen/Youtube

U naselju Ribnjak u Novom Sadu jutros oko 6 časova građani su prijavili požar na obali reke. Vatrogasci su stigli na lice mesta i izvukli automobil "ford fiesta" iz Dunava. Interesantno je da je vozilo bilo delimično zaronjeno u reku i već delimično ugašeno kada su vatrogasci stigli.

Policija i vatrogasci na delu

Nakon gašenja požara, vatrogasci su se vratili u bazu, ali su ubrzo dobili poziv od policije da se vrate na lice mesta i izvuku vozilo na obalu. Komšije koje žive u blizini mesta događaja nisu primetile ništa neobično tog jutra, a većina njih je spavala u trenutku kada je automobil planuo.

Neprijatno iznenađenje za vlasnike

Vlasnici vozila, sin vlasnice automobila, nisu ni znali da im je automobil ukraden sve do dolaska policije. Automobil je otuđen ispred njihove kuće u Sremskoj Mitrovici, a vest da je pronađen zapaljen u Dunavu, oko 80 kilometara udaljenom od njihove kuće, ih je šokirala.

Forenzičari na poslu

Forenzičari su obavili uviđaj i ispituju sve okolnosti događaja, kao i mogućnost da je automobil povezan sa izvršenjem nekog krivičnog dela. Istraga je u toku, a nadležni organi nastavljaju da tragaju za odgovorima u vezi sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading