NOVI DETALJI! VLASNIK VOZILA DAO IZJAVU POLICIJI: Ovo može odati muškarca koji je zapalio automobil na Čukarici

Autor:

Hronika

11.03.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za muškarcem zbog sumnje da je zapalio automobil marke "alfa" na Čukarici. U međuvremenu su se pojavile nove informacije.

NOVI DETALJI! VLASNIK VOZILA DAO IZJAVU POLICIJI: Ovo može odati muškarca koji je zapalio automobil na Čukarici

Foto: youtube.com/printscreen

Prema informacijama koje su došle iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija traga za muškarcem zbog sumnje da je zapalio automobil marke "alfa" na Čukarici. Prema saznanjima postoji verovatnoća da muškarac koji je izvršio ovaj čin ima teške opekotine kao posledicu.

Detalji zabeleženi kamerama

Kamere postavljene na zgradi su zabeležile muškarca kako poliva prednji deo automobila benzinom, nakon čega je bacio šibicu i pobegao. Izvor otkriva da se na snimku vidi kako je plamen zahvatio obe ruke muškarca, što dodatno ukazuje na težinu povreda koje je mogao zadobiti, prenosi Kurir.

Vlasnik vozila dao izjavu policiji

Automobil koji je zapaljen pripada Petru K. koji živi u zgradi ispred koje je incident izbio. On je dao izjavu policiji, a potraga za počiniocem je u punom jeku.

Foto: Shutterstock

 

Ovaj slučaj paljenja automobila na javnom mestu izaziva zabrinutost i postavlja pitanje o motivima počinioca, kao i o bezbednosti građana koji žive u tom kraju. Policija će nastaviti sa istragom kako bi pronašla odgovorne za ovo nedelo i osigurala sigurnost lokalne zajednice.

Mere opreza:

Prvo i osnovno u slučaju požara pozovite 193 i precizno recite adresu odnosno lokaciju požara, kao i to da li ima ugroženih osoba. Vatrogascima na licu mesta bilo bi poželjno dati što preciznije informacije kako bi što efikasnije pristupili gašenju, a pre toga omogućiti im nesmetan prolaz. Ukažite im na opasnosti ukoliko ih ima, kao što su na primer boce sa gasom, lakovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading