TRI ŽENE POVREĐENE U JEZIVOM UDESU NA AUTO-PUTU: Od automobila nije ostalo ništa! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

00:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću nema poginulih.

TRI ŽENE POVREĐENE U JEZIVOM UDESU NA AUTO-PUTU: Od automobila nije ostalo ništa! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Nakon žestokog sudara na auto-putu Miloš Veliki, tri žene su prošle bez težih povreda, što je prava sreća s obzirom na prizor zgužvanog auta koji je uplašio sve prisutne. Ovaj ozbiljan sudar se dogodio večeras na delu auto-puta Miloš Veliki, od Jakova ka Surčinu, a u njemu su učestvovala dva putnička vozila.

Da podsetimo, večeras se dogodila teška saobraćajna nezgoda na auto-putu Miloš Veliki, tačnije na deonici od Jakova ka Surčinu. Naime, došlo je do sudara dva putnička vozila, a prizor na licu mesta je zaista jeziv.

Snimak koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_" potresao je mnogobrojne korisnike ove društvene mreže. 

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

 

Na video-zapisu mogu se videti dva potpuno smrskana automobila i rasuti delovi po putu.

Ozbiljan sudar, obilaznica od Jakova ka Surčinu. Stvara se gužva - piše u opisu ispod objave.

Kako se ponašati ukoliko ste doživeli saobraćajnu nesreću?

U slučaju nastanka saobraćajne nezgode vozač je dužan da pre svega isključi motor svog vozila, kako bi smanjio rizik od nastanka požara ili eksplozije.

Nakon toga treba da uključi sve pokazivače pravca, kako bi na najbrži i najbolji način obavestio ostale vozače o postojanju opasnosti na putu, na mestu nezgode. Pre napuštanja vozila vozač, odnosno učesnik saobrajćajne nezgode, mora da obuče svetloodbojni prsluk koji se po pravilu nalazi u vozilu „na dohvat ruke".

Bez izuzetka, odmah nakon saobraćajne nezgode mora se uvek obezbediti lice mesta i tako što će se postaviti sigurnosni trougao, na bezbednom rastojanju od mesta saobraćajne nezgode, što znači najmanje 50 m na putu van naselja, a na putu u naselju na udaljenosti od 10 m.

Tako će vozač koji nailazi moći blagovremeno da reaguje, zaustavi vozilo i izbegne opasnost. Na auto putu na kome važi veća ograničenje brzine, sigurnosni trougao treba da bude postavljen na još većem rastojanju u odnosu na put van naselja. Zbog bezbednosti, postavljanje sigurnosnog trougla mora da se izvede sa velikom opreznošću, krećući se uz ivicu kolovoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading