SRĐAN EGIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Osumnjičeni silovatelj i nekadašnji političar na slobodi!

Autor:

Hronika

09.03.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je dobila status posebno osetljivog svedoka i ona je tokom istrage ispitana u posebnoj prostoriji, "skrin sobi" Višeg suda u Novom Sadu

SRĐAN EGIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Osumnjičeni silovatelj i nekadašnji političar na slobodi!

Foto: E-Stock, Youtube/K1

Srđan Egić, nekadašnji novosadski funkcioner koji je optužen za silovanje koje se, prema optužbama, dogodilo 8. marta prošle godine, juče je pušten iz pritvora.

Devojka je dobila status posebno osetljivog svedoka i ona je tokom istrage ispitana u posebnoj prostoriji, "skrin sobi" Višeg suda u Novom Sadu

Podsećanja radi, devojka (21) je 9. marta 2023. godine otišla u policijsku stanicu i prijavila Srđana Egića za silovanje.

Ona je tada rekla da ju je Egić pozvao u njegov stan, a da je ona pristala jer ju je ubedio da su svi lokali puni zbog Dana žena. Već nakon nekoliko minuta nasrnuo je na nju pod izgovorom da vode ljubav. Ona ga je odbila, ali on nije odustao te ju je silovao. Devojka je rekla da je uspela da pobegne iz stana i od prolaznika tražila pomoć.

Podsećamo da je početkom ove godine Viši sud u Novom Sadu potvrdio je optužnicu protiv 43-godišnjeg političara Srđana Egića, suočavajući ga s ozbiljnim optužbama za krivično delo silovanja nad 21-godišnjom Ninom Š.

Posle ove odluke hrabra Nina je pričala i za Republiku.

- Konačno nakon toliko meseci se osećam srećno, u smislu toga da istina polako izlazi na videlo i da se slučaj pomiče sa mesta - rekla je Nina.

Na pitanje da li ju je strah da se sa predatorom suoči oči u oči ona je dala hrabar odgovor.

- Nisam u strahu, imala sam samo svoje svedočenje, koje je trajalo oko dva i po sata u skrin sobi. Strah me je samo suočavanja ličnog, jer je to sve jako velika trauma za mene i bojim se kako ću to sve podneti, ali znam da govorim istinu i da to ne može niko da opovrgne. Videću ga verovatno na jednom od suđenja prvi put nakon tog događaja, čak izbegavam i sliku da mu vidim. Ne mogu jednostavno, počnem da se tresem i hvata me napad panike - kaže Nina Š.

Šta je još Nina rekla pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading