ANU JE OTEO I SILOVAO TAKSISTA! Njena ispovest budi jezu, a evo i kako je SISTEM IZNEVERIO!

Autor:

Svet

04.03.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je ispričala da je gotovo svakodnevno bila žrtva silovanja i prisilnog podvođenja, a četvoro dece koje je rodila tokom zatočeništva prodao je za novac.

ANU JE OTEO I SILOVAO TAKSISTA! Njena ispovest budi jezu, a evo i kako je SISTEM IZNEVERIO!

Foto: shutterstock

Britanka Ana Ruston je prošla kroz nezamisliv pakao kada je kao petnaestogodišnjakinja oteta i držana kao zarobljenica sledećih 13 godina. Njen otmičar, taksista azijskog porekla, pretvorio je njen život u nepodnošljivu agoniju.

Ana je ispričala da je gotovo svakodnevno bila žrtva silovanja i prisilnog podvođenja, a četvoro dece koje je rodila tokom zatočeništva prodao je za novac.


Ana je u svojoj knjizi "Tajni rob" opisala strašne trenutke koje je proživljavala tokom zatočeništva. Bila je držana pod ključem, silovana gotovo svaku noć, a jedini period kada nije bila fizički zlostavljana bila je tokom trudnoće. Međutim, nada da će zadržati decu je brzo iščezla kada je otmičar uzeo bebe i prodao ih drugim parovima.

U aprilu 1987. godine upoznala je svog otmičara za kog se navodi da se zove samo Malik. Bio je dobar i nežan prema njoj i odveo je kući da "upozna njegove roditelje". Ali onda je odbio da je vrati kući i brutalno je silovao. Taj trenutak bio je početak nečega što će se pretvoriti u više od decenije ropstva. Niko nije prijavio nje nestanak, jer kako tvrdi, živela je u disfunkcionalnoj porodici.

Ana Ruston, pre nekoliko godina rekla je da se oseća kao da su je vlasti izneverile jer niko nije reagovao ikao je više puta dovođena u bolnicu sa ozbiljnim povredama.

- Uvek je bilo troje ili četvoro ljudi uz mene, pa nisam mogla da pobegnem. Nikada nisam odgovarala doktorima, samo sam klimala glavom ili odmahivala. Volela bih da je neko napustio sobu pa da sam mogla da kažem doktorima: "Treba mi pomoć, drže me zatvorenu,moram da pobegnem". Ali nikada nisu napuštali sobu. Čak i kada bih otišla u toalet, oni bi stajali ispred vrata - rekla je Ana u razgovoru za "Radio 4".

Iako je pokušala da pobegne jednom, bila je uhvaćena i tako surovo pretučena da joj nikada više nije palo na pamet da pokuša isto. Ipak, hrabrost je pronašla kada joj je porodica saopštila da planiraju da odu u Pakistan. Znala je da mora ili pobeći ili sebi oduzeti život. Na vrhuncu svoje depresije, čak je pokušala da se udavi maramom. Spas joj je došao kada je jednom zdravstvenom radniku, koji je došao da je obiđe kada je imala svega 40 kilograma. Njemu je uspela da napiše poruku tražeći pomoć.

Momak je čekao ispred kuće i rekao joj da trči kad čuje da telefon zazvoni treći put. 

Zahvaljujući hrabrosti i odlučnosti, Ana je našla hrabrosti da pobegne kada je porodica ostavila ključeve u bravi. Uspela je da pobegne i započne novi život, ali godinama je živela u neizvesnosti i pitanjima o sudbini četvoro dece koje je rodila tokom zatočeništva.
Momak je čekao ispred kuće i rekao joj da trči kad čuje da telefon zazvoni treći put. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading