MILJANA KECMANOVIĆ STRAHUJE OD SINA: Dečak monstrum jedini zna njenu NAJVEĆU TAJNU - čini sve da Kosta ne iznese ISTINU! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mladog zlikovca ne prestaje da šokira, ovim potezom je zaprepastila sve.

MILJANA KECMANOVIĆ STRAHUJE OD SINA: Dečak monstrum jedini zna njenu NAJVEĆU TAJNU - čini sve da Kosta ne iznese ISTINU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

Odnos Miljane i Koste Kecmanovića je oduvek bio turbulentan, ali sad kao da se majka dečaka-ubice unervozila. Kao da će mali zlikovac otkriti njene najmračnije tajne. 

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Porodica Kecmanović

"Strah je da ne isplivaju porodične tajne!" 

- Miljana je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svedoči protiv nje i Vladimira, kao da se boji da će dečak izneti svu porodičnu prljavštinu. Kosta zna sve o Miljani pošto je sa njombio najbliži, a ona muje oduvek sve pričala. Sada se plaši da neke njihove tajne on ne otkrije. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosećanja bar prema sestri i da neće svedočiti protiv roditelja i strpati ih u zatvor - priča izvor blizak Republici.

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica izvršio masovno ubistvo.

- Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža, brine se za ćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici - zaključio je naš izvor.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Vanja

09.03.2024 15:24

Znaci Kosta ce svedociti, a to znaci samo jedno, da je normalna osoba, jer psihicki nestabilne licnosti , poremecene i lude ne mogu svedociti!

Odgovori 42 15
Lola

10.03.2024 18:08

@Vanja - To sto je uracunljiv ne znaci da nije opasan po okolinu. Itekako je opasan. prema tome stroga izolacija do kraja zivota.

Odgovori 20 0
Vanja

10.03.2024 21:42

@Lola - Lola@, opasan i psihicki nestabilan, neuracunljiv, nebo i zemlja!

Lola

10.03.2024 18:08

@Vanja - To sto je uracunljiv ne znaci da nije opasan po okolinu. Itekako je opasan. prema tome stroga izolacija do kraja zivota.

Odgovori 17 0