OTAC MASOVNOG UBICE KOSTE KECMANOVIĆA SE JEŽI OD OVOG PITANJA U SUDNICI! Irina Borović o Vladimiru i današnjem suđenju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje će biti nastavljeno tačno za mesec dana

OTAC MASOVNOG UBICE KOSTE KECMANOVIĆA SE JEŽI OD OVOG PITANJA U SUDNICI! Irina Borović o Vladimiru i današnjem suđenju! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem Vladimira Kecmanovića, ocu dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio 10 ljudi, nastavljeno suđenje njemu i njegovoj supruzi MIljani Kecmanović.

Sudija i postupajući tužilac su danas završili sa postavljanjem pitanja Kecmanoviću, a punomoćnici oštećenih i oštećeni bi trebalo da ga ispituju 1.aprila kada je nastavak suđenja.

Vladimir Kecmanović je rekao da neće odgovarati na pitanja punomoćnika oštećenih.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Advokati odbrane porodice Kecmanović

Evo šta Vladimiru Kecmanoviću najviše smeta!

Advokatica Irina Borović je rekla da advokatima odbrane smeta što su Vladimiru Kecmanoviću postavljana pitanja koja nemaju veze sa optuženjem. Sudjenje će biti nastavljeno tačno za mesec dana, kada će biti dovršeno ispitivanje oca ubice, a nakon toga će odbranu izneti majka ubice

Pitanja su mu danas postavljali Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović i postupajući tužilac Ivan Jevtić.

Kecmanović je na jučerašnjem suđenju izneo detaljnu odbranu, negirajući krivicu.

Nakon odbrane prvooptuženog slede i iznošenje odbrane Miljane Kecmanović, a zatim i instruktora i vlasnika streljane.

Podsetimo, optužena Miljana Kecmanović u sud je došla sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine. Vladimir  Kecmanović je i danas kako saznajemo, ostao pri stavu da ne odgovara na pitanje advokata, odnosno punomoćnika roditelja žrtava.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Današnje suđenje porodici Kecmanović

Zbog njih smo moja porodica i ja izloženi javnom linču - hladnokrvno je rekao Kecmanović. 

Nakon ovih izgovorenih reči, nastao je muk u sudnici, a roditelji nastradale dece su se sledili njegovom sramnom izjavom gde je pokušao da ih udari tamo gde su najosetljiviji, na sentiment. On je rekao pred punom sudnicom:

Ovim nisam izgubio svoje jedno, već jedanaestoro dece - izjavio je. 

Roditelji žrtava su se međusobno gledali dok je Kecmanović govorio o odlascima u streljanu sa sinom. On je priznao da je sina, Kostu Kecmanovića koji je izvršio krvavi pir vodio u streljanu da gađa.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading