REAKCIJA NA NOŽ U RIBNIKARU! U školi je pedagogija doživela poraz - zastupnik porodica žrtava otkrio i šta su rekle sestre i brat ubijene deci o " krvavoj školi"! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.02.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije mogao da govori detaljno šta su u potresnim svedočenjima devojke i mladić rekli o bolu za najmilijima koje je usmrtio Kosta Kecmanović on je otkrio da je sud njihovim iskazima dobio uverenje da stvari u školi masakra nisu bile kakve su trebale da budu.

REAKCIJA NA NOŽ U RIBNIKARU! U školi je pedagogija doživela poraz - zastupnik porodica žrtava otkrio i šta su rekle sestre i brat ubijene deci o " krvavoj školi"! (FOTO)

Foto: Republika

Ognjen Božović advokat porodica ubjenih učenika i šlolskog čuvara u Oš"Vladislav Ribnikar" posle današnjeg ročišta rekao je da su svedočenjem petoro dece, brata Ane Božović i cetiri seste ubijenih devojčica završena saslušanja tužilaca.

Iako nije mogao da govori detaljno šta su u potresnim svedočenjima devojke i mladić rekli o bolu za najmilijima koje je usmrtio Kosta Kecmanović on je otkrio da je sud njihovim iskazima dobio uverenje da stvari u školi masakra nisu bile kakve je trebalo da budu.

- Siguran sam  da su saslušanjem sestara i brata ubijene dece rasvetljene prilike u Ribnikaru. Oni su govorili o tome kao bivši djaci te škole, ali i o onome što su saznali preko braće i sestara. Pedagog te škole je imao brojne propuste j sud sada može to da sagleda. Da je pedagogija poraźena u toj ustanovi možda je blago reći - istakao je Božović.

On je na vest da je u Ribnikaru danas pronadjen nož kod osmaka kazao da ga to uopšte ne čudi. Šta je još izjavio pogledajte u videu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Roditelji ubijene dece

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tragedija

24.02.2024 16:46

Uporno se pokusava odgovornost prebaciti na skolu. Roditelj je odgovoran za ponasanje svog deteta.

Vesna

25.02.2024 23:30

Sve dok roditelji ne shvate da je dete proizvod i ogledalo njih citacemo ovakve price. Pustite drzavu da radi svoj posao, a roditelji ce da rade svoj.Da brinu o svojoj deci