KAMION PROBIO OGRADU I UŠAO U KONTRASMER! Dramatična scena na auto-putu Beograd-Niš!

Autor:

Hronika

08.03.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isti slučaj dogodio se jutros na putu kod Velike Plane.

KAMION PROBIO OGRADU I UŠAO U KONTRASMER! Dramatična scena na auto-putu Beograd-Niš!

Foto: shutterstock

Na auto-putu Beograd-Niš, kod petlje Svilajnac, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je kamion probio ogradu i ušao u kontrasmer. Ovo nije prvi put da se nešto slično događa na ovoj deonici, pošto je sličan slučaj zabeležen jutros kod Velike Plane. Srećom, u oba slučaja nije bilo povređenih.

Iako još uvek nije poznato kako je do nezgode došlo, ovo podseća na potrebu za dodatnim merama opreza na ovoj deonici auto-puta. Saobraćajne nezgode poput ove ukazuju na važnost redovnog održavanja puteva i nadzora nad teretnim vozilima koja prolaze kroz ove deonice.

Potreba za dodatnim merama opreza na auto-putu Beograd-Niš

Saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd-Niš, kao što je nedavni slučaj kod petlje Svilajnac, ukazuju na potrebu za dodatnim merama opreza. Ovaj putni pravac, i pored svoje važnosti kao jedne od glavnih saobraćajnica u zemlji, može biti podložan incidentima koji mogu ugroziti bezbednost putnika i teretnih vozila.

Nedavni slučajevi kamiona koji su probili ogradu i ušli u kontrasmer ističu potrebu za temeljnim ispitivanjem uzroka ovakvih incidenata i preduzimanjem odgovarajućih mera kako bi se smanjio rizik od ponavljanja sličnih situacija. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju mora biti prioritet, posebno na putevima sa intenzivnim drumskim saobraćajem poput auto-puta Beograd-Niš.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading