OVO SU DETALJI NAPADA NA TEŠKO RANJENU ŽENU U PREŠEVU! Hitno je transportuju za Niš!

Autor:

Hronika

07.03.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o motivima napadača za sada nisu dostupni javnosti.

OVO SU DETALJI NAPADA NA TEŠKO RANJENU ŽENU U PREŠEVU! Hitno je transportuju za Niš!

Foto: shutterstock

Policija

Žena iz Srbije, koja je državljanka Severne Makedonije, pretrpela je teške povrede nakon što ju je napadač upucao na naplatnoj rampi u Preševu.

Kako saznaje Kurir, žena je primljena u Zdravstveni centar u Vranju, gde je urađena dijagnostika, ali zbog težine povreda upućena je za Univerzitetski klinički centar Niš, gde se trenutno organizuje transport.


Načelnik Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Zdravstvenog centra u Vranju, dr Ljubiša Stojilković, izjavio je za Kurir da su u pitanju teške povrede u predelu vrata, što ukazuje na ozbiljnost situacije. Detalji o napadu i motivima napadača za sada nisu dostupni javnosti, ali ovaj incident sigurno budi zabrinutost među građanima.

Reakcije i istraga

Nakon ovog uznemirujućeg događaja, očekuje se reakcija nadležnih organa i policije, koja će sprovesti istragu kako bi utvrdila okolnosti napada i identifikovala počinioca. Bezbednost na javnim mestima i putnim pravcima je pitanje od velike važnosti, a ovakvi incidenti izazivaju opravdan strah među građanima.

Napad na naplatnoj rampi u Preševu postavlja pitanje bezbednosti građana na javnim mestima. Ovo nije prvi put da se događaju nasilni incidenti na sličnim lokacijama, što ukazuje na potrebu za dodatnim merama bezbednosti i nadzora. Građani imaju pravo da se osećaju sigurno dok obavljaju svakodnevne aktivnosti, a ovakvi događaji izazivaju opravdanu zabrinutost.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading