MUŠKARAC SE UDAVIO NA ODMORIŠTU PORED REKE MORAVE: Čitavu tragediju su posmatrala njegova bespomoćna deca

Autor:

Hronika

05.03.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj odmora na obali reke Morave

MUŠKARAC SE UDAVIO NA ODMORIŠTU PORED REKE MORAVE: Čitavu tragediju su posmatrala njegova bespomoćna deca

Foto: shutterstock

Ilustracija


U nesreći koja se dogodila na odmorištu u blizini administrativnog prelaza Bela zemlja na putu Gnjilane - Bujanovac, jedan muškarac od 69 godina izgubio je život na veoma tragičan način. Prema saznanjima portala Telegraf, nesrećni čovek je parkirao automobil na obližnjem parkingu, a zatim se, dok je prilazio obali reke, okliznuo i upao u vodu.

Porodični izlet završio se tragično

Prema rečima njegove ćerke i sina koji su bili prisutni u kolima, nesreća se dogodila nakon što su stigli na odmorište. Ova porodična tragedija ostavila je dubok trag na njih i izazvala veliku tugu i šok.

Telo upućeno na obdukciju

Nakon što su se očevici sučelili sa dramatičnim događajem, telo nesrećnog muškarca prevezeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini. Detalji obdukcije mogli bi pružiti više informacija o uzrocima nesreće i eventualnim okolnostima koje su dovele do tragičnog ishoda.

Bezbednost na odmorištima duž puta

Ova nesreća baca svetlo na pitanje bezbednosti na odmorištima duž puteva, posebno kada su u pitanju obale reka. Važno je da se preduzmu odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti i obezbedila sigurnost svih posetilaca ovakvih lokacija. Ovaj događaj takođe naglašava važnost opreza prilikom kretanja u blizini vodenih površina, posebno u situacijama kada su teren i obala vlažni i klizavi.

Životna opasnost u svakodnevnim situacijama

Ova tragična smrt podseća nas na to da se opasnosti mogu kriti čak i u svakodnevnim situacijama poput odlaska na odmor i kratkih pauza tokom putovanja. Upravo zbog toga je važno da budemo svesni potencijalnih rizika i da preduzmemo sve neophodne mere opreza kako bismo zaštitili sebe i svoje bližnje od potencijalnih opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading