PUCAO AMIRI U LEĐA, PA JE OVERIO 15 PUTA PIŠTOLJEM! Elvis Ćustendil doveden u Kantonalni sud u Tuzli! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predlog za produženje pritvora poslat je sudu 29. februara, a očekuje se da Kantonalni sud u Tuzli donese odluku u vezi sa tim.

PUCAO AMIRI U LEĐA, PA JE OVERIO 15 PUTA PIŠTOLJEM! Elvis Ćustendil doveden u Kantonalni sud u Tuzli! (VIDEO)

Foto: Avaz, Facebook

Elvis Ćustendil, osumnjičen za ubistvo Amre Kahrimanović pre mesec dana u Tuzli, danas je doveden pred Kantonalni sud u Tuzli radi odluke o produženju pritvora. Tužilaštvo Tuzlanskog kantona ranije je predložilo produženje pritvora za dodatna dva meseca.

Elvis Ćustendil, koji je bio zaposlen u Operativnom centru Uprave policije MUP-a TK, osumnjičen je da je iz službenog pištolja ispalio više hitaca u Amru Kahrimanović, dok je bila na podu, usled čega je preminula.

Predlog za produženje pritvora poslat je sudu 29. februara, a očekuje se da Kantonalni sud u Tuzli donese odluku u vezi sa tim. Detalji o optužbama protiv Ćustendila nisu bili dostupni u trenutku pisanja ovog izveštaja.

Podsetimo, užasna tragedija koja se dogodila sedmog februara ove godine u Tuzli i dalje potresa javnost. Ženska osoba je usmrćena u nepsrednoj blizini kafića u kojem je bila suvlasnica, a za ovaj zločin se sumnjiči policijski službenik. Konobarica koja je bila svedok ovog zločina je opisala događaj do detalja, prenosi Klix.ba.

Konobarica je otkrila da je osumnjičeni policajac često posećivao njihov kafić, čak i nakon radnog vremena i to u uniformi. Navodno je konzumirao alkohol u obližnjoj piceriji i iskazivao neprikladno interesovanje za suvlasnicu kafića, tražeći od konobarice da mu pomogne da stupi u kontakt sa žrtvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading