SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE ČEKIĆEM UDARIO MLADIĆA NA VOŽDOVCU: Posvađali se na deponiji, ovako se branio

Autor:

Hronika

01.03.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju, A. T. je izjavio da se posvađao sa nepoznatim muškarcem na deponiji zbog pokušaja obojice da uzmu istu sirovinu.

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE ČEKIĆEM UDARIO MLADIĆA NA VOŽDOVCU: Posvađali se na deponiji, ovako se branio

Foto: shutterstock

Policija

Na deponiji na Voždovcu, 28. februara, došlo je do incidenta koji je rezultirao teškim telesnim povredama mladića starog 28 godina. A. T. (42) je saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je upravo on izvršio napad, udarivši mladića čekićem u glavu.

Prema izveštaju, A. T. je izjavio da se posvađao sa nepoznatim muškarcem na deponiji zbog pokušaja obojice da uzmu istu sirovinu. Tvrdi da je bio primoran da se brani i da je udarac izvršio u samoodbrani. Mladić je prevezen na VMA sa prelomom lobanje, dok je A. T. nakon incidenta uhapšen.


Policija je brzo reagovala i uhapsila A. T. nakon što je mladić prevezen na VMA sa teškim povredama. Detalji o hapšenju nisu saopšteni, ali je jasno da je policijska istraga bila efikasna u ovoj situaciji.

Napad čekićem u glavu rezultirao je ozbiljnim povredama mladića, a situacija na deponiji je izmakla kontroli. Ovaj incident je podsetnik na potrebu za rešavanjem konflikata na miran i civilizovan način, posebno kada su u pitanju sukobi oko resursa poput sirovina na deponijama.

Mladić, star 28 godina, primljen je sinoć na Vojnomedicinsku akademiju sa teškim telesnim povredama glave nakon što je, prema njegovim rečima, bio napadnut čekićem na Voždovcu, saznaje "Telegraf.rs".

Lekari su nezvanično potvrdili da je mladiću polomljena lobanja usled udarca, a policija je brzo reagovala i uhapsila nasilnika.

O ovom slučaju je obavešteno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading