ZADRŽAVANJE ZBOG DROGE! Proizvodio i prodavao kokain

Autor:

Hronika

01.03.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom kuće osumnjičenog u Poružnici, pronađeno je još 10 paketića sa ukupno 37 gr. kokaina.

ZADRŽAVANJE ZBOG DROGE! Proizvodio i prodavao kokain

Foto: shutterstock

Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje N. S. iz Poružnice kod Sokobanje zbog krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je toga dana u Sokobanji prodao S.S. iz Sokobanje jedan paketić sa 1 gr. kokaina, a prethodnog dana P. R. takođe iz Sokobanje prodao 7 paketića sa ukupno 6,8 gr. kanabisa.

Pretresom kuće osumnjičenog u Poružnici, pronađeno je još 10 paketića sa ukupno 37 gr. kokaina.

Pre nekoliko dana, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Sremske Mitrovice izvršili su pretres stana četrdesetogodišnjeg muškarca, tokom kojeg su pronašli značajnu količinu sumnjive supstance.

Prilikom detaljnog pretresa stana, pronađeni su paketići sa belim prahom težine oko 57,6 grama, za koje se sumnja da je kokain. Pored toga, pronađeni su i više paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj slučaj i preduzeli mere kako bi utvrdili poreklo pronađenih supstanci i identifikovali osobu koja je vlasnik stana.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu - navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

U nedavnom događaju koji je šokirao lokalnu zajednicu, policija je pronašla drogu u stanu, ali pun identitet muškarca čiji je stan bio poprište ovog incidenta još uvek nije saopšten javnosti. Ova situacija izazvala je znatiželju i zabrinutost građana, ali policija se trudi da sprovede detaljnu istragu pre nego što deli više informacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading