LEČIĆ U HILANDARU DOBIO SAVET OD MONAHA: Glumac otkrio razlog odlaska u manastir, pa poručio: "Hteo sam da UMREM!"

Autor:

Zabava

01.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je posle svega odlučio da potraži savet od sveštenog lica.

LEČIĆ U HILANDARU DOBIO SAVET OD MONAHA: Glumac otkrio razlog odlaska u manastir, pa poručio: "Hteo sam da UMREM!"

Foto: Tanjug/Predrag Mitić, ST/Nemanja Pančić

Popularni glumac Branislav Lečić svojevremeno je boravio u manastiru Hilandar na Svetoj Gori, gde je dobio savet od monaha zlata vredan.

Naime, Leka je opisao situaciju koja ga je naterala da "prikoči". Poznat kao veliki kulinar glumac voli da pravi razne specijalitete, a iako je veoma disciplinovan kada je hrana u pitanju, jedna situacije je uticala na to da obilnoj i kaloričnoj hrani kaže stop.

- Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo. Ali kada sam stao na scenu hteo sam da umrem. Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Od tada sam rekao sebi: Pred predstavu nikako obilan obrok! Danas sa hranom završavam već negde oko 14h kada imam predstavu. I to nastojim da obrok bude lagan - ispričao je glumac. 

Republika

Foto: ATA Images

 

Svojevremeno je boravio u manastiru Hilandar, gde je, kako kaže, dobio savet od monaha kojeg se strogo pridržavao.

- Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih. Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao 9 kilograma. Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna - ispričao je Lečić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading