U POLNOM ORGANU MUŠKARCA PRONAĐENA ČETKICA ZA ZUBE: Kada čujete KAKO je završila tu, neće vam biti dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznao je šta je pokušao da uradi i zbog toga je četkica ostala zaglavljena u polnom organu.

U POLNOM ORGANU MUŠKARCA PRONAĐENA ČETKICA ZA ZUBE: Kada čujete KAKO je završila tu, neće vam biti dobro!

Foto: shutterstock

Rengden

Jedan čovek je završio u bolovima nakon što mu se četkica za zube koju je, na bizaran način, gurnuo u penis, polomila tokom se*sa. Lekari su otkrili da je 43-godišnjak čekao 12 sati pre nego što je potražio medicinsku pomoć za svoju povredu. Upitan zašto je imao četkicu za zube u penisu, neimenovani muškarac priznao je da se samozadovoljavao radi "se*sualne satisfakcije". 

Hitna operacija: Reparacija polomljenog penisa

Lekari iz bolnice Soetomo General Academic Hospital u Istočnoj Javi podelili su jezive detalje ovog incidenta, navodeći da je muškarac morao da bude podvrgnut dvosatnoj operaciji kako bi mu bio repariran polomljeni penis. Opisujući povredu, napisali su:

- Pacijent je zadobio povredu penisa tokom se*sualnog odnosa u pozi "žena na vrhu" noć pre. Imao je "deformitet patlidžana" - karakterističan znak preloma penisa. Iako penis nije kost, može doći do preloma kada je izložen oštroj ili tupoj sili. U mnogim slučajevima se čuje jeziv zvuk pucanja ili pucketanja. Nakon toga, obično liči na "patlidžan", postaje ljubičast i natečen - naveli su stručnjaci, prenosi "Dejli mejl".

Foto: Shutterstock

Muškarac završio u bolnici zbog polomljenog penisa


Brz oporavak

Medicinski tim je saopštio da je muškarac otpušten tri dana nakon operacije, ne prijavljujući nikakve komplikacije. Mesec dana kasnije se vratio na kontrolu, gde je mogao normalno da mokri i tvrdio da nema nikakvih problema. "Deformitet" je takođe nestao. Povreda penisa se događa trenutno i zahteva hitnu medicinsku pomoć. U mnogim slučajevima se čuje pucketanje. Da bi muškarac dobio erekciju, dve sunđeraste cevi poznate kao korpus kavernozum se napune krvlju i stvrdnu. One su obavijene vlaknastim omotačem poznatim kao tunika albuginea. Do preloma dolazi kada dođe do pucanja ovih delova. Povrede polnog organa se često javljaju kod muškaraca između 30. i 50. godine života. Međutim, tačna učestalost ovih povreda još uvek nije poznata. Ove povrede se obično događaju tokom intenzivnog se*sa, pri čemu su poze "od pozadi" i "kaubojka" poznate kao najrizičnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading