OVO JE UBICA MILANA ŠUŠE! U njega ispalio devet metaka! POGLEDAJTE KAKO GA JE SAČEKAO ISPRED DVORIŠTA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

26.02.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Šuša, star 39 godina, ubijen je 17. februara nešto posle 10 sati na raskrsnici Kumanovske ulice i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu.

OVO JE UBICA MILANA ŠUŠE! U njega ispalio devet metaka! POGLEDAJTE KAKO GA JE SAČEKAO ISPRED DVORIŠTA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ubica Milana Šuše uhapšen je danas posle osam dana skivanja. Identitet ubice je B. S (35).

 

 

Milan Šuša, star 39 godina, ubijen je 17. februara nešto posle 10 sati na raskrsnici Kumanovske ulice i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu.

U Šušu je ispaljeno najmanje devet metaka, a njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

Neposredno nakon ubistva, procureo je snimak ubistva Milana Šuše, koji je veoma uznemirujući i koji možete videti na početku teksta.

On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Milan Šuša sahranjen je 21. februara na groblju u Starim Banovcima uz violinu i gitaru i temu iz filma "Kum".

Međutim, sahranu je obeležio i incident. Muškarac je tokom opela priša i uputio nekoliko reči porodici i prijateljima, nakon čega je žena samo izustila:

- Zar ništa ne može da prođe normalno u tišini?

On je brzo "ispraćen" sa groblja uz udarce i šutiranje.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading