INCIDENT NA SAHRANI MILANA ŠUŠE! Muškarac prišao i dobacivao, pa ga prebili!

Autor:

Hronika

21.02.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Šuša (39) sahranjen je danas na groblju u Novim Banovcima.

INCIDENT NA SAHRANI MILANA ŠUŠE! Muškarac prišao i dobacivao, pa ga prebili!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Ubistvo Milana Šuše dogodilo se u subotu oko 10 sati, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova supruga koja je pokušavala da se probije do njegovog tela.

Iako je u početku davao znake života, Šuša je preminuo od posledica povreda zadobijenim vatrenim oružjem iz neposredne blizine u glavu. 

Šuša je danas u prisustvu porodice i prijatelja sahranjen na groblju u Starim Banovcima uz violinu i gitaru i temu iz filma "Kum".

Međutim, sahranu je obeležio i incident. Kako navode naši reporteri sa lica mesta, muškarac je tokom opela priša i uputio nekoliko reči porodici i prijateljima, nakon čega je žena samo izustila:

- Zar ništa ne može da prođe normalno u tišini?

On je brzo "ispraćen" sa groblja uz udarce i šutiranje.

Podsećanja radi, kako smo već pisali, ubistvo se dogodilo usred dana, kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je priša, nakon čega su se našli oči u oči, a potom i ispalio više hitaca. Policija je na licu mesta pronašla 9 čaura. 

Odmah je aktivirana policijska akcija "Vihor 3", a veruje se da je egzekutor imao i saučesnika koji ga je sačekao ulicu dalje u automobilu. 

Takođe, kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading