UHAPŠEN UBICA MILANA ŠUŠE!

Autor:

Hronika

26.02.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet ubice je B. S (35).

UHAPŠEN UBICA MILANA ŠUŠE!

Foto: Društvene mreže

Ubica Milana Šuše, koji je ubijen 17. februara dok je zatvarao kapiju od svog dvorišta, uhapšen je, saznaju "Novosti".

Identitet ubice je B. S (35).

Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića. On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

On je ubijen na kućnom pragu, a ubrzo se na licu mesta pojavila njegova supruga, koja je na sve načine pokušavala da dođe do tela. Iako je u početku davao znake života, do dolaska Hitne pomoći, Šuša je preminuo na licu mesta. Komšije su posvedočile da se tog dana čulo pet pucnjeva.

Šuša je izvezao automobil iz dvorišta, a onda izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U momentu kada se okrenuo da bi otišao nazad do automobila, našao se oči u oči sa muškarcem koji je nosio hiruršku masku i naočari za sunce i koji je u njega uperio pištolj. Nije imao vremena da reaguje, prvi metak ga je odmah pogodio i oborio na zemlju. Drugi metak je ubica u njega ispalio dok je ležao na betonu.

Ubica je najverovatnije, prateći Šušu u prethodnom periodu, primetio da je njegova kuća pokrivena nadzornim kamerama, pa se iz tog razloga i maskirao. Međutim, to mu nije pomoglo i danas je uhapšen.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading