ADVOKAT OPELJEŠIO OŽALOŠĆENU PORODICU! Jovana podelila TEŠKO ISKUSTVO nakon smrti sestre - Ostala sam bez nje, dvoje dece je ostalo bez majke, a onda..."

Autor:

Hronika

25.02.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana otkriva da je isti advokat prevario i druge porodice, iznoseći sumu od oko 30.000 evra.

ADVOKAT OPELJEŠIO OŽALOŠĆENU PORODICU! Jovana podelila TEŠKO ISKUSTVO nakon smrti sestre - Ostala sam bez nje, dvoje dece je ostalo bez majke, a onda..."

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Milačević, tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći 2020. godine, ostavljajući iza sebe dvoje maloletne dece i porodicu koja i dalje pokušava da se suoči sa nenadoknadivim gubitkom. Njena rođena sestra, Jovana Milačević, otkriva za TV Pink kako je advokat koga su angažovali da ih zastupa u procesu za naknadu štete, izneverio i nestao sa novcem.

- Ceo moj svet srušio se 27.6.2020. godine kada sam izgubila sestru u saobraćajnoj nesreći. Ona je u tom momentu imala 27 godina, a njena deca četiri i pet. Gubitak Milene je za moju porodicu jako tragičan, mi to do danas nismo prihvatili, ništa ne može tu prazninu da nam popuni. Razlika između nas dve je godinu dana, bile smo jako vezane - priča Milenina rođena sestra Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 


Obmana i prevare porodice


Nakon nesreće, porodica Milačević poverila se advokatu iz Zaječara, verujući da će im pomoći da ostvare pravo na naknadu od osiguranja. Međutim, advokat je iskoristio njihovo poverenje i nestao nakon što je preuzeo novac namenjen porodici. Jovana otkriva da je isti advokat prevario i druge porodice, iznoseći sumu od oko 30.000 evra.

- On je sarađivao sa čovekom iz Agencije "Biro za odštetu". Oni nama prave takve ugovore u kojima piše da kada novac legne od osiguranja, da legne advokatu pa onda u Agenciju. Stoji do kada mora to da se isplati porodici. Tog momenta kada je advokat uzeo novac, on je nestao. Nikada nam se više nije javio. Tužilaštvo je pokrenulo postupak, ali on se nikada na suđenju nije ni pojavio - priča Jovana.​

Borba za pravdu i suočavanje sa gubitkom


Jovana Milačević ističe da je njen slučaj samo jedan od mnogih koji su prevareni od strane istog advokata i agencije za odštetu. Nakon što je otkriveno da se advokat nalazi na Zlatiboru, pokrenut je postupak pred tužilaštvom, ali do danas advokat se nije pojavio na suđenju. Porodica Milačević pokušava da se izbori za pravdu, dok istovremeno nosi teret nenadoknadivog gubitka Milene.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 


Poruka o upozorenju


Jovana je javno iznela svoju priču kako bi upozorila druge porodice da budu oprezne prilikom angažovanja advokata i agencija za odštetu, ističući važnost pažljivog odabira pravnog zastupnika kako bi se izbegle slične prevare i obmane. Uz podršku javnosti, porodica Milačević nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu, dok se sećaju svoje voljene Milene i nastoje da pronađu mir u teškim vremenima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading