ISPUNIO ŽIVOTNI SAN, PA UMRO NA PUTU KA KUĆI: Tragedija u avionu! Muškarac zaspao na ramenu supruge i usred leta IZDAHNUO

Autor:

Svet

25.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena kaže da ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi njenom partneru

ISPUNIO ŽIVOTNI SAN, PA UMRO NA PUTU KA KUĆI: Tragedija u avionu! Muškarac zaspao na ramenu supruge i usred leta IZDAHNUO

Foto: Shutterstock

Pedesetdevetogodišnji Britanac preminuo je u avionu na putu sa Foklandskih ostrva ka Čileu.

Muškarac je bio na odmoru koji je, kako je nesrećna supruga rekla, planirao godinama, kada je na putu ka Čileu rekao njoj da mu se spava.

Potom je naslonio glavu na njeno rame i posle nekoliko trenutaka samo je izdahnuo.

Tragedija se dogodila u avionu kompanije LATAM. Pilot je odmah obavešten o tome šta se dogodilo i stjuardese su momentalno reagovale i po proceduri su premestile telo preminulog turiste u zadnji deo letelice.

"Bili smo na Foklandskim ostrvima što je suprug oduvek želeo da vidi. Mnogo se radovao putu i bio je uzbuđen na licu mesta. Pri ulasku u avion mi je rekao da mu se ostvario san i poljubio me je zadovoljno", rekla je supruga muškarca za čileanske medije, prenosi Daily mail.

Bračni par sleteo je u gradić Punta Arenas, a prema kartama koje su imali, to je zapravo bila samo konekcija ka glavnom gradu Čilea, Santjagu.

Dijego Dijaz, načelnik policijskog odeljenja u Punta Arenasu rekao je medijima da su se svi odmah organizovali da po sletanju aviona obave početnu istragu.

"Muškarac je preminuo u avionu i to je sve što možemo da kažemo za sada", rekao je Dijaz.

Supruga je ipak, kad se sabrala, priznala policiji da je njen muž imao u poslednje vreme zdravstvene probleme koje su ignorisali zbog putovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

26.02.2024 11:26

U avionu opada pritisak sa porastom visine. Srcani i plucni bolesnici to tesko podnose. Upravo to obaranje pritiska a samim tim i teze disanje dovode do ovih situacija.