NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA MUK: Veliki broj prijatelja i članova porodice došao da u večnu kuću isprati Milana Šušu (FOTO)

Autor: D.J.

Hronika

21.02.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana okupio se na groblju u Starim Banovcima.

NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA MUK: Veliki broj prijatelja i članova porodice došao da u večnu kuću isprati Milana Šušu (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas, sa početkom u 13 sati, ubijeni Milan Šuša, biće sahranjen na pravoslavnom groblju u Starim Banovcima

Ekipa "Srpskog telegrafa" i "Republike" nalazi se na licu mesta. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Opelo je počelo nešto oko 13 sati, a na mestu gde počiva ubijeni Šuša došlo je nešto preko sto ljudi, među kojima su, kako javljaju sa lica mesta pretežno mladići. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Foto:  

Milan će biti sahranjen nakon opela.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova supruga koja je pokušavala da se probije do njegovog tela.

Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. 

Na nadzornom snimku jasno se vidi da ubica nosi naočare za sunce i hiruršku masku, dok je odeven u bež jaknu i farmerke.

Kako nezvanično saznajemo, policija ima informacije ko je ubica, a da je te informacije, dobila od doušnika iz podzemlja, koji je Šušinog ubicu prepoznao preko snimka sa nadzornih kamera. 

Kako saznajemo, ubrzo se očekuje i hapšenje osumnjičenog. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading