UBICU UHAPSILI U APARTMANU NA STAROJ PLANINI! Đorđe je sa Milanom bio u parku, a onda mu je zario nož u srce!

Autor:

Hronika

20.02.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv ovog zločina će biti utvrđen nakon detaljnog saslušanja osumnjičenog u tužilaštvu.

UBICU UHAPSILI U APARTMANU NA STAROJ PLANINI! Đorđe je sa Milanom bio u parku, a onda mu je zario nož u srce!

Foto: printscreen/MUP

Beogradska policija je za svega nekoliko sati uspela da rasvetli teško ubistvo Milana Kneževića (28) na Voždovcu i juče uhapsila Đorđa P. (33) u apartmanu na Staroj planini.

Osumnjičeni za ovaj zločin, Đorđe P., takođe se sumnjiči da je lakše povredio još jednog mladića Viktora S. (23), koji je nakon pružene lekarske pomoći pušten na kućno lečenje. Viktor će biti saslušan kako bi se utvrdile okolnosti povrede, a on će biti i svedok zločina.

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Đorđu je određeno zadržavanje nakon hapšenja, a biće saslušan u narednom periodu.

- I jedan i drugi poveli su drugove koji su bili sa njima. Sumnja se da je u jednom trenutku došlo do svađe između Đorđa i Milana. Ne zadugo osumnjičeni za zločin izvadio je nož i zario mladiću u grudi. Međutim, istim sečivom posekao je i Viktora i pobegao zajedno sa svojim drugom - kaže naš izvor blizak slučaju za Telegraf. 

Đorđe se sumnjiči da je organizovao sastanak sa Milanom u parku na Voždovcu. Obojica su povela svoje prijatelje sa sobom. Pretpostavlja se da je tokom svađe došlo do fatalnog incidenta u kojem je Đorđe izvadio nož i nanio povrede Milanu i Viktoru, nakon čega je pobegao sa svojim drugom.

Đorđe P. je uhapšen u apartmanu na Staroj planini, a nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Motiv ovog zločina će biti utvrđen nakon detaljnog saslušanja osumnjičenog u tužilaštvu.

Policija i dalje traga za osobom koja je bila u društvu osumnjičenog Đorđa P. u vreme događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading