OVO SU UBIJENE MAJKA I ĆERKA U BEOČINU! Muškarac ubio bivšu suprugu i svekrvu nožem, jeziv prizor u kući! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.02.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično dvostruko ubistvo u Beočinu

OVO SU UBIJENE MAJKA I ĆERKA U BEOČINU! Muškarac ubio bivšu suprugu i svekrvu nožem, jeziv prizor u kući! (FOTO)

Foto: društvene mreže


U selu Rakovac kod Beočina sinoć se desilo tragično dvostruko ubistvo, kada je muškarac star četrdeset i osam godina, nakon svađe, ubio svoju bivšu suprugu (47) i njenu majku (74). Osumnjičeni je nakon zločina sam pozvao policiju, a prema nezvaničnim informacijama, koristio je nož za izvršenje ovog strašnog čina.

Pakao u braku

Prema rečima rođaka ubijenih, brak nesrećne žene je bio težak, obeležen ponižavanjem i fizičkim zlostavljanjem od strane osumnjičenog.

Ona je trpela različite oblike nasilja, dok ju je majka uvek branila. Iako je osumnjičeni imao zabranu prilaska, to mu nije bio prepreka da izvrši ovaj strašan zločin. Ova porodična drama kulminirala je sinoćnom tragedijom, ostavljajući za sobom jeziv prizor i lokve krvi po kući.


Reakcija policije i tužilaštva

Policija je odmah reagovala na poziv osumnjičenog i zatekla jeziv prizor u kući. Tela nesrećnih žena su prevezena na obdukciju, dok će osumnjičeni biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Detalji istrage biće poznati nakon saslušanja osumnjičenog.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u lokalnoj zajednici i pokreće pitanja o zaštiti žrtava porodičnog nasilja i efikasnosti sistema koji treba da ih štiti. Očekuje se dalji razvoj događaja i pronalazak pravde za ubijene žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading