KAMERA SNIMILA PAZARCA KOJI ŠETA GRADOM SA NOŽEM U RUCI: Jeziva scena izazvala strah među građanima (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.02.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici naselja Lug i Jermiše u Novom Pazaru uznemireni serijom krađa

KAMERA SNIMILA PAZARCA KOJI ŠETA GRADOM SA NOŽEM U RUCI: Jeziva scena izazvala strah među građanima (VIDEO)

Foto: printskrin jutjub sandžak danas


U naselju Lug u Novom Pazaru, kao i u susednom naselju Jermiše, serija krađa uznemirila je stanovnike. Osumnjičeni lopov, identifikovan kao A. B. iz naselja Potok, nastavio je da deluje, posebno u Ulici Bosanska. Građani su se suočili sa nekoliko nemilih događaja i odlučili da udruže snage kako bi reagovali na ovu situaciju.

Video nadzor kao ključni alat u otkrivanju lopova

Zahvaljujući video nadzoru, stanovnici su uspeli da uhvate osumnjičenog lopova u više navrata dok je patrolirao ulicama ovih naselja, posebno u kasnim noćnim satima. Na snimcima se jasno vidi kako osumnjičeni nosi nož, što je dodatno uznemirilo zajednicu.

Strah među stanovnicima

Ovi događaji nisu samo izazvali zabrinutost, već su probudili i strah među stanovnicima. Povećana prisutnost lopova, posebno sa nožem, stvorila je osećaj nesigurnosti među građanima. Zbog toga je važno da policijske snage deluju brzo i efikasno kako bi se ova situacija rešila.

U svakom slučaju, stanovnici naselja Lug i Jermiše su odlučni da se suprotstave ovim događajima i zaštite svoju zajednicu od daljih incidenata.

(Sandžak Danas)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading