MAJKA DEVOJČICE KOJU JE KOSTA ZVERSKI UBIO PROGOVORILA O DEČAKU-MONSTRUMU: Njene reči su nerealne i bole do srži!

Autor:

Hronika

16.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U potresnom svedočenju Biljane, majke Adriane Dukić koju je drug Kosta Kecmanović usmrtio u školskoj klupi svaka rečenica je teška "tone tuge".

MAJKA DEVOJČICE KOJU JE KOSTA ZVERSKI UBIO PROGOVORILA O DEČAKU-MONSTRUMU: Njene reči su nerealne i bole do srži!

Foto: Republika, Privatna arhiva

Dečak ubica Kosta Kecmanović u krvavom piru u školi je smišljeno gađao decu u glavu, ne ostavljajući im šansu da prežive, a onda je zverski rešeteo njihova tela.

O tome su na suđenju dečaku i njegovim roditeljima zbog nanetog bola i patnje, progovorili i roditelji ubijene stasite i prelepe devojčice Adriane Dukić koja se sa porodicom u Srbiju doselila dve godine ranije jer su želeli da žive među svojim narodom i u duhu naše tradicije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Adriane Dukić, skroz slomljeni roditelji Biljana i Dane idu iza violiniste

Danetu Dukiću i njegovoj supruzi Biljani najteže je palo što im je ćerka ubijena u njihovoj postojbini, gde su im koreni i gde su i nepoznate ljude doživljavali kao najbliži rod.

- Moja ćerka nije ubijena u diskoteci. Naša deca se nisu našla na pogrešnom mestu i stradala jer su se družili sa kriminalcima i drogirnima nego su život izgubila u školi. U Srbiji koju je Adriana najviše volela iako je rođena i odrasla u Francuskoj. i Muž i ja smo rođeni u Francuskoj, ali su nam roditelji odavde. Radila sam u apoteci u Francuskoj i kada god bi došao neko iz Srbije ja sam njenu želela da pomognem jer osećam tu pripadnost. Zato ovo doživljavam kao da je Adrianu BRAT ubio. A zašto? Tragamo za odgovorom i moramo ga naći. Zašto je ubio našu decu i Dragana- ispričala je Biljana u sredu svedočeći u parnici Dukića kao francuskih državljana protiv Kecmanovića, Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i države.

Foto: tiktok.com/printscreen

Adriana je bila anđeoski lepa

Adrianina neutešna majka je govorila vrlo staloženo i na odličnom srpskom jeziku iako je svojih 40 godina provela u Frncuskoj gde je i rođena, ali je sa roditeljima uvek razgovarala na srpskom jeziku da bi kasnije i decu sa suprugom naučila koliko god je mogla da govore srpski. 

- Mislim da nismo nigde pogrešili, ali sumnjam da smo pogrešili što smo se preselili u Srbiju. I sada ako me moja ćerka čuje želim da joj se izvinim što sam je u školu poslala tog jutra i možda što smo se vratili u Srbiju - rekla je Biljana lomeći ruke i zaplakavši gorko. 

Ona je ipak smogla da otkrije šta je pored dvoje mlađe dece inspiriše da živi dalje. Stisnuvši usne i klimajući glavom je rekla:

- Verujem da će moja Adriana nastaviti da inspiriše iako je mrtva, i da žrtva tih života nije uzaludna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading