STVARI UBIJENE AMRE SE KRIJU OD PORODICE? Izrešetana i ostavljena u lokvi krvi, ni šest dana od jezivog zločina niko ne može da preuzme telo!

Autor:

Hronika

13.02.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni posle šest dana od ubistva Amre Kahrimanović porodica ne može da preuzme njeno telo.

STVARI UBIJENE AMRE SE KRIJU OD PORODICE? Izrešetana i ostavljena u lokvi krvi, ni šest dana od jezivog zločina niko ne može da preuzme telo!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Amra K.

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin Amre Kahrimanović koja je ubijena 7. februara u Tuzli, rešeni su da isteraju pravdu i u svojoj ispovesti za Avaz su istakli da se ovaj slučaj neće završiti kao slučaj Nizame Hećimović koja je ubijena 11. avgusta prošle godine.

- Naravno da nećemo stati. Ovo se neće završiti kao sa Nizamom Hećimović. Uzećemo i Nezimin slučaj, njeni roditelji nisu mogli, nisu imali sredstava, nisu imali obrazovanja. Ja vam kažem da mi imamo pismene ljude iza sebe. Ako sam ja nepismen, imaju ljudi koji su jako pismeni. Ovde se ne radi o nekakvoj političkoj situaciji, neko o ljudskosti. Da ministar podnese ostavku, da direktor Uprave policije podnese ostavku i da svi po hijerarhiji podnesu ostavku. Da se leglo nepotizma, neprofesionalnosti očisti od svih, da se restartuje i da krenu da rade svoj posao, ništa drugo ne tražimo, nemamo nikakve političke zahteve - rekao je Nedžad i dodao da šest dana nemaju nikakvu informaciju o telu Amre:

Republika

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Amra Kahrimanović ubijena u tržnom centru

- Šest dana nemamo nikakvu informaciju. Ja sam to rekao... Čak ni obaveštenje o završenoj obdukciji iz zvaničnih izvora nismo dobili, da možemo preuzeti telo. Ni MUP ni Tužilaštvo. Ne znam ni ko je postupajući tužilac. Mi ne znamo apsolutno šta se dešava, gde su stvari, gde je telefon. Pa to je najosnovnije ljudsko pravo. Institucija koja treba to da uradi, da sanira štetu, ćuti. Ništa. Nema ljudskosti. Danas je šesti dan od likvidacije. O čemu mi pričamo.

Podsetimo, Amra Kahrimanović brutalno je ubijena 7. februara u Tržnom centru ''Sjenjak'' na Brčanskoj Malti u Tuzli. Na nju je iz službenog pištolja pucao policijski inspektor Elvis Ćustendil koji je najpre pucao Amri u leđa, a onda ispalio 15 metaka u nju i ostavio je da leži u lokvi krvi.

Iako je pobegao sa mesta zločina, ubrzo je uhapšen ispred zgrade u kojoj je živeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Biti policajac

13.02.2024 16:45

Znači slobodno pucati kad proceniš situaciju i kolega te uhapsi danju a šef pusti noću