SEAD JE PLATIO 200 EVRA DA ZAVARA TRAG NAKON UBISTVA NUSRETA: Otkriveni novi detalji istraga zločina kod Tutina

Autor:

Hronika

12.02.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretukao, izbo nožem na smrt i bacio u bunar: Potraga za osumnjičenim Seadom A. Z.

SEAD JE PLATIO 200 EVRA DA ZAVARA TRAG NAKON UBISTVA NUSRETA: Otkriveni novi detalji istraga zločina kod Tutina

Foto: instagram

Rijalda H.


Policija i dalje traga za Seadom A. Z., koji je osumnjičen da je učestvovao u brutalnom ubistvu Nusreta Destanovića (27) iz Đerekara. Nusret je bio u vezi sa Seadovom bivšom ženom Rijaldom H. (27), što je navodno bio motiv za ovaj zločin. Sead je, prema sumnjama, zajedno sa dvojicom pomagača, pretukao Nusreta, a potom ga nožem izbo na smrt. Nakon toga, telo mladića je bačeno u napušteni bunar u zaseoku kod Tutina.

**Pomagači i sakrivanje tragova**

Sead je nakon zločina pokušao da sakrije tragove, a sumnja se da su mu u tome pomogli E. Dž. (18) iz Sjenice i E. H. (40) iz Pazara, koji su zajedno sa Rijaldom uhapšeni 10. februara kada je pronađeno Nusretovo beživotno telo. Novopazarsko Tužilaštvo je odredilo pritvor ovim osumnjičenima do 30 dana, dok za Seadom i dalje traje potraga, a veruje se da je pobegao u Nemačku, gde ima rođake.

**Detalji zločina**

Istražitelji su svakodnevno dolazili do novih informacija o ovom brutalnom ubistvu. Otkriveni su snimci telefonskog razgovora Nusretovog brata sa jednim od osumnjičenih, kao i dva video snimka. Jedan od snimaka otkriva detalje zločina, dok drugi prikazuje Seada kako pije vodu u auto-perionici nakon izvršenog zločina.

**Sakrivanje tragova**

Prema informacijama, E. H. je navodno primio 200 evra nagrade od Seada nakon zločina, omogućio mu da se okupa i spere krvave tragove u svojoj kući, a potom mu pomogao da pobegne u Nemačku. Takođe se navodi da je E. H. oprao Seadovu garderobu i zapalio je, kao i da je uništio Nusretov "golf" i pronađen "pasat" čiji je vlasnik Sead.

**Pozadina zločina**

Sead A. Z. i Rijalda su živeli u Sarajevu dok su bili u braku, a nakon razvoda, Rijalda se vratila u Srbiju sa dvoje dece i započela vezu sa Nusretom. Navodno, Sead je često pretio Nusretu i osobama bliskim njemu zbog ove veze. Iako je sumnjao da se Rijalda viđa i sa drugim muškarcima, njih dvoje su navodno svakodnevno komunicirali i razmenjivali poruke preko društvenih mreža.

Policija intenzivno traga za Seadom A. Z. i nastavlja sa istragom kako bi pronašla sve učesnike ovog strašnog zločina.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading