TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VRBASA: Jedna osoba poginula, dvoje se bore za život (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj na ovoj deonici puta je obustavljen.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VRBASA: Jedna osoba poginula, dvoje se bore za život (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Večeras oko 21 sat na putu Vrbas-Feketić dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala direktnim sudarom dva vozila. Prema informacijama koje su dostupne, jedna osoba je na licu mesta izgubila život, a radi se o muškarcu M.Ž. Uz to, njegova supruga M.Ž. i mladić U.P. (23) su teško povređeni i trenutno se bore za život, prenosi Telegraf.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kao posledica ove nesreće, saobraćaj na pomenutom putu je obustavljen, dok nadležne službe vrše uviđaj. Situacija je i dalje u razvoju, a nadležni organi će nastaviti sa istragom kako bi utvrdili uzroke ove tragične nesreće.

Ovakvi događaji duboko potresaju zajednicu i skreću pažnju na važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Nesreće poput ove takođe naglašavaju važnost pravilnog održavanja vozila i vožnje u skladu sa trenutnim uslovima na putu.

Svi vozači treba da budu svesni rizika koje saobraćaj nosi i da preduzmu sve neophodne mere predostrožnosti kako bi smanjili mogućnost nesreća.

Ova nesreća takođe ukazuje na važnost brige o bezbednosti u saobraćaju, kako kroz pridržavanje propisa, tako i kroz održavanje vozila u ispravnom stanju. Redovne provere tehničke ispravnosti vozila, kao i poštovanje ograničenja brzine i pravila prioritetnog prolaza, mogu značajno doprineti smanjenju broja saobraćajnih nesreća.

Nadamo se da će nadležne službe uspeti da što pre utvrde uzroke ove nesreće i da će se povređeni uspešno oporaviti. Ova tragedija još jednom naglašava važnost bezbednosti u saobraćaju i apeluje na sve učesnike da preduzmu odgovorne korake kako bi se smanjio broj nesreća na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading