SUDAR AUTOMOBILA KOD VUKOVOG SPOMENIKA: Žena (35) teško povređena!

Autor:

Hronika

10.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća na Bulevaru kralja Aleksandra

SUDAR AUTOMOBILA KOD VUKOVOG SPOMENIKA: Žena (35) teško povređena!

Foto: printscreen/Serbia live - Beograd


Danas popodne, na Bulevaru kralja Aleksandra, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala teškim povredama jedne 35-godišnje žene. Prema informacijama sa Instagram stranice "serbialive_beograd", do sudara je došlo između dva automobila, pri čemu je jedan vozilo završilo na trotoaru, udarivši ženu, dok je drugo završilo na tramvajskim šinama.

 

 


**Povređena žena hitno prebačena na Urgentni centar**

Kao posledica sudara, žena je od siline udara odbačena na zid. Hitna pomoć je odmah reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć na licu mesta, nakon čega je žena prevezena na Urgentni centar sa teškim telesnim povredama. Informaciju o stanju povređene potvrdili su izvori za "Blic".

 

 

 

 


**Zastoj u saobraćaju dok traje uviđaj**

Saobraćaj na ovoj prometnoj deonici je trenutno u zastoju, dok policija obavlja uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti i uzroke ove teške saobraćajne nesreće.

Ova nesreća još jednom naglašava važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i pažljive vožnje kako bi se izbegle ovakve tragične situacije. Nažalost, nesreće poput ove podsećaju nas koliko je važno biti oprezan i odgovoran za volanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading