VOZAČ TRAKTORA BIO MRTAV PIJAN?! Sedam osoba povređeno u teškom udesu kod Kruševca - među njima i deca! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog uviđaja mesta događaja, saobraćaj na ovoj deonici normalizovan je oko 21.30.

VOZAČ TRAKTORA BIO MRTAV PIJAN?! Sedam osoba povređeno u teškom udesu kod Kruševca - među njima i deca! (VIDEO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

Sedam osoba, među kojima i dvoje dece, povređeno je u udesu koji se sinoć dogodio u Velikim Kupcima kod Kruševca, saznaje RTK iz pouzdanih izvora. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o povredama koje nisu opasne po život. 

U ovom teškom sudaru učestvovala su dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom. Prema prvim informacijama ukazuje se da je automobil marke Reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nakon toga došlo je do prelaska Renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke Pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja Renoa na krov.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading