MUŠKARCU TEŠKO POVREĐENA KIČMA, PREOSTALI POVREĐENI NA KUĆNOM LEČENJU! Epilog stravične nesreće kod Preljine!

Autor:

Hronika

04.02.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nezgode je došlo na Ibarskoj magistrali u pravcu Kraljeva, a ova deonica je poznata po velikom broju teških udesa i nosi nadimak "magistrala smrti".

MUŠKARCU TEŠKO POVREĐENA KIČMA, PREOSTALI POVREĐENI NA KUĆNOM LEČENJU! Epilog stravične nesreće kod Preljine!

Foto: RINA

Muškarac starosti 60 godina, koji je povređen u saobraćajnom udesu u Preljini kod Čačka, primljen je u Jedinicu intenzivne nege sa teškim telesnim povredama kičme, potvrdila je dr Marija Stranjanac. Ostala četiri pacijenta sa konstatovanim lakim telesnim povredama pušteni su na kućno lečenje, dodala je ona.

Ova nesreća se dogodila na Ibarskoj magistrali u večernjim satima kada su se sudarila dva putnička vozila. Do nezgode je došlo na Ibarskoj magistrali u pravcu Kraljeva, a ova deonica je poznata po velikom broju teških udesa i nosi nadimak "magistrala smrti".


Ibarska magistrala, koja se proteže kroz zapadnu Srbiju, poznata je po opasnostima sa kojima se vozači suočavaju. Veliki broj teških saobraćajnih nesreća događa se upravo na ovoj deonici, što je dovelo do nativa "magistrala smrti". Sa brojnim krivinama i lošom vidljivošću, vozači se često suočavaju sa izazovima na ovoj putanji.

Nakon nesreće, vatrogasci su hitno reagovali i pritekli u pomoć povređenima. Morali su da seku vozilo kako bi izvukli povređene osobe, a petoro povređenih je prebačeno u bolnicu radi daljeg lečenja.

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove teške saobraćajne nesreće. Policija će sprovesti istragu kako bi utvrdila sve okolnosti sudara i eventualne faktore koji su doprineli ovom tragičnom događaju.

Ova nesreća je još jedan podsetnik na opasnosti sa kojima se vozači suočavaju na putevima, posebno na deonicama sa većim brojem saobraćajnih nezgoda poput Ibarske magistrale.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading