STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU KA KOSJERIĆU Jedna osoba izgubila život!

Autor:

Hronika

04.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća na putu ka Kosjeriću

STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU KA KOSJERIĆU Jedna osoba izgubila život!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija


Večeras se desila stravična saobraćajna nesreća na putu od Požege ka Kosjeriću, tačnije u mestu Čestobrodica, u kojoj je jedna osoba izgubila život. Prema rečima očevidaca, saobraćaj je potpuno obustavljen, što je rezultiralo formiranjem ogromnih kolona vozila koje čekaju da se situacija normalizuje.

Detalji o nesreći

Jedan od očevidaca, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je za agenciju Rina da je u ovoj saobraćajnoj nesreći poginuo mladić. Detalji o samom uzroku nesreće još uvek nisu poznati, ali pripadnici saobraćajne policije vrše uviđaj i utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

Posledice nesreće

Saobraćajne nesreće često imaju dugotrajne posledice po sve učesnike, kako emocionalne, tako i finansijske. Takođe, one podsećaju na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje pod uticajem alkohola, kao i na neophodnost preventivnih mera radi smanjenja rizika od saobraćajnih nesreća.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova tragična nesreća još jednom nas podseća na važnost opreza i odgovorne vožnje. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i njihove teške posledice. Molimo sve vozače da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju, kako bismo zajedno doprineli bezbednijim putovanjima za sve.

(RINA)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading