SVE ŠTO NISTE ZNALI O LEGIJINOJ PREDAJI: Lažni pasoš, neočekivani motiv i šokantna promena izgleda!

Autor:

Hronika

04.02.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legijino skrivanje i predaja

SVE ŠTO NISTE ZNALI O LEGIJINOJ PREDAJI: Lažni pasoš, neočekivani motiv i šokantna promena izgleda!

Foto: jutjub


Milorad Luković Legija, bivši komandant Jedinica za specijalne operacije (JSO) i prvooptuženi za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića, predao se beogradskoj policiji nakon 14 meseci skrivanja.

Legija je bio u bekstvu, putovao je pod lažnim pasošem, čak je koristio lažni identitet Vlade Vukomanovića dok se skrivao, iako je javnosti malo poznato da je imao dodeljen diplomatski pasoš Srbije. Neprepoznatljiv zbog promenjenog izgleda, Legija se predao u noći, 2. maja, iznenađujući i žandarme koji su čuvali njegovu kuću. Njegova frizura, sa kosom do pola leđa i bradom do grudi, izazvala je šok kod svedoka, koji su izjavili da ga ne bi prepoznali da su ga sreli na ulici.


Predaja zbog žene

Zanimljivo je da se Legija navodno predao policiji zbog nesuglasica sa svojom suprugom. Prema nezvaničnim izvorima, posvađao se sa Aleksandrom i u besu napustio kuću, što je navodno bio okidač za njegovu predaju. Takođe, nekoliko meseci pre predaje, Legija je poslao buket cveća u bolnicu Aleksandri Ivanović, što je bio još jedan neobičan potez u ovom kontroverznom slučaju.

Napad na novinara

Tokom hapšenja Legije, novinar b92, Mašan Lekić, snimao je događaj ali je bio napadnut od strane "obezbeđenja", a njegova kamera je polomljena. Ovaj incident je dodatno naglasio tenzije i dramatičnost trenutka kada je Legija konačno priveden.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading